Dekoracija i dizajn vjenčanja

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svakog para, bilo ono veliko ili malo, to je intimna svečanost dvoje ljudi. To je mjesto i vrijeme u kojem nešto vrijedno i vama posebno želite podijeliti s dragim ljudima.

Želite da vaše vjenčanje bude dobro organizirano, estetski savršeno i ugodno druženje i zato u pripremi dajete najbolji dio sebe, svog osobnog stila.

Ključ za dobro oblikovanje vjenčanja je uglavnom želja za što originalnijim i drugačije dizajniranim vjenčanjem, ali do mjere da sve bude u skladu s osjećajima za ugodu i lijepo samog para. I zato su dekoracije za vjenčanja vrlo važne.

Na nama je da pomognemo klijentima da iznesu značenje njima važnih pojmova i da ih tako kroz dekoracije za vjenčanje približimo uspješnom oblikovanju vjenčanja. U prvim razgovorima s mladencima želimo dobiti sliko o tipu vjenčana te stvoriti koncept koji trebamo pretvoriti u stvarnost kako bi mladenci gostima pokazali svoju osobnost. To će sigurno ostaviti nezaboravne osjećaje i trajna sjećanja kod njih.

Velik dio tog procesa se odnosi na određivanje i oblikovanje željene atmosfere te na stvaranje raspoloženja. Ono može biti rafinirano, pa sve do blještavila punog energije. Raspoloženje se može oblikovati, slično kiparu, samo što mi to radimo bojama, teksturom, svijetlom. Dekoracije za vjenčanje su sredstva kojim to postižemo.

Jedan od najemotivnijih trenutaka svakog dekoratera, pa tako i naš, je dolazak gostiju . To je trenutak istine. Prve reakcije su uvijek iskrene i često stojeći blizu samog ulaza osjećamo leptiriće u trbuhu gledajući prve dojmove uzvanika.

Najveća je sreća kad osjetiš iskreno oduševljenje i uzbuđenje u ljudima. To je najveće priznanje i nagrada za mnogo uloženog truda i znanja, a nama i posebno zadovoljstvo.

Iz našeg bloga
Čarobno vjenčanje u dvorcu

Čarobno vjenčanje u dvorcu

Vjenčanje u dvorcu uvijek budi romantične osjećaje, protkane čarobnim trenucima. Dvorac je savršena pozornica  za proslavu savršenog dana zbog svog prirodnog  okoliša, fascinantne povijesti, s poznatom, a opet, sofisticiranom atmosferom, s pažljivo izabranim...

Reci DA u Opatiji

Reci DA u Opatiji

Kad je ljubav u pitanju, Svijet je malen. Gdje god bila ljubav, pronađeš je. Hrvoje je svoju pronašao u dalekoj Koreji, ili je ona pronašla njega. A zajedno su, Jina i Hrvoje, svoje sudbonosno da odlučili izreći u Opatiji. Prijem je bio u Villi uronjenoj u predivan...

Vjenčanje u ritmu Afrike

Vjenčanje u ritmu Afrike

Protekla godina bila je nevjerojatna za mnoge parove. Iznimka nisu bili ni Elizabeth i Natko. Kako je godina odmicala, a mjere popuštale, nakon nekoliko odgađanja datuma, vjenčanje su održali u listopadu. A nije im bilo jednostavno! Oboje žive u Belgiji, Natko je iz...