Dekoracija i dizajn vjenčanja

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svakog para, bilo ono veliko ili malo, to je intimna svečanost dvoje ljudi. To je mjesto i vrijeme u kojem nešto vrijedno i vama posebno želite podijeliti s dragim ljudima.

Želite da vaše vjenčanje bude dobro organizirano, estetski savršeno i ugodno druženje i zato u pripremi dajete najbolji dio sebe, svog osobnog stila.

Ključ za dobro oblikovanje vjenčanja je uglavnom želja za što originalnijim i drugačije dizajniranim vjenčanjem, ali do mjere da sve bude u skladu s osjećajima za ugodu i lijepo samog para. I zato su dekoracije za vjenčanja vrlo važne.

Na nama je da pomognemo klijentima da iznesu značenje njima važnih pojmova i da ih tako kroz dekoracije za vjenčanje približimo uspješnom oblikovanju vjenčanja. U prvim razgovorima s mladencima želimo dobiti sliko o tipu vjenčana te stvoriti koncept koji trebamo pretvoriti u stvarnost kako bi mladenci gostima pokazali svoju osobnost. To će sigurno ostaviti nezaboravne osjećaje i trajna sjećanja kod njih.

Velik dio tog procesa se odnosi na određivanje i oblikovanje željene atmosfere te na stvaranje raspoloženja. Ono može biti rafinirano, pa sve do blještavila punog energije. Raspoloženje se može oblikovati, slično kiparu, samo što mi to radimo bojama, teksturom, svijetlom. Dekoracije za vjenčanje su sredstva kojim to postižemo.

Jedan od najemotivnijih trenutaka svakog dekoratera, pa tako i naš, je dolazak gostiju . To je trenutak istine. Prve reakcije su uvijek iskrene i često stojeći blizu samog ulaza osjećamo leptiriće u trbuhu gledajući prve dojmove uzvanika.

Najveća je sreća kad osjetiš iskreno oduševljenje i uzbuđenje u ljudima. To je najveće priznanje i nagrada za mnogo uloženog truda i znanja, a nama i posebno zadovoljstvo.

Iz našeg bloga
Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima. Na žalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost....

Vjenčanje u vili u Crikvenici

Vjenčanje u vili u Crikvenici

Ljeto je naše najdraže godišnje doba za vjenčanja uz more. Najljepša  su u vrtovima vila. Maja i Gerhard željeli su intimnu cremoniju i večeru za najuži krug prijatelja i rođaka. Zato su odlučili da svoje vjenčanje proslave u vrtu svoje vile. Aperitiv...

Tema vjenčanja – Bottega vina

Tema vjenčanja – Bottega vina

Tematska vjenčanja su uvijek drukčija vjenčanja. Izbor teme ovisi što mladenci vole, koje su im sklonosti ili jednostavno kakvu priču žele ispričati svojim gostima. Ines i Damir zaljubljenici u život i sreću,  inspiraciju za temu svojeg vjenčanja pronašli su u...