Retro vjenčanje u Opatiji

Za vjenčanje u Opatiji mladenci često pronađu inspiraciju u njezinoj izvanrednoj povijesti. Mirisni parkovi i lijepa arhitektura vraća ih  u njene slavne dane, u vrijeme kada je ona bila mondeno mjesto za odmor i šetnju evropskim kraljevima, visokoj aristokraciji, pjesnicima, umjetnicima, intelektualcima i svim onima koji su željeli biti u središtu zbivanja.

Maju i Igora ne samo da je Opatija ispirirala već su svojim gostima priredili retro vjenčanje u duhu Opatije s početka 20. stoljeća. Šetnja uskim uličicama, slike u vrtovima vila, koktel i ceremonija na trgu s lijepo oblikovanim parkom i bezvremenskim pogledom na lučicu bili su krasan uvod u večer zabave i plesa. Kristalni svijećnjaci, igra svijetla i svijeća, lijepi retro buketići u zlatnim vazama  pružali su osjećaj ugode. A goste je za slikanje posebno zabavila i scenografija opatijskog kupališta u retro stilu.

Fotografije: One day studio

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Hotel Royal

Hotel Royal

Hotel Royal modernim interijerom i upečatljivim dizajnom  pruža udobnost svakom gostu. S  njegovih terasa pruža se pogled  na čitav Kvarner. Hotel ima predivnu dvoranu za vjenčanja čijom se južnom stranom  proteže staklena stijena koja vas vodi na...