Kako započeti?

Vjenčanje je kruna vaše ljubavi! Odluka o vjenčanju je velika stvar, a još ako odlučite da će se ono održati u inozemstvu, u Opatiji, to zasigurno pred vas stavlja pitanje: Kako započeti? Planiramo i koordiniramo vjenčanja u Istri i Kvarneru i cijeloj Hrvatskoj, a specijalizirali smo se za područje Opatije gdje se i nalazi naša agencija. To je razlog zbog kojeg predlažemo da ispunite naš upitnik. Prilikom popunjavanja našeg upitnika, upišite željeni datum, broj uzvanika i glavnu ideju o lokaciji i protokolu. To će uvelike olakšati davanje prijedloga za lokacije koje bi se mogle uklopiti u vaše želje, a mi ćemo vam poslati fotografije i informacije o uvjetima i cijenama tih lokacija. Također ćemo dogovoriti telefonsku ili skype konzultaciju. Tijekom prvog razgovora objasniti ćemo vam naš način poslovanja i tako započeti  prve korake planiranja vašeg vjenčanja.

Koji je naš prvi korak?

Nakon što pronađemo željenu lokaciju, odnosno onu  koja odgovara vašim zamislima, vrijeme je da započnemo s prvim neformalnim rezervacijama. Preliminarna rezervacija lokacije, kao i ostalih izvođača vrijedi do trenutka upita drugih mladenaca.

S obzirom da imate prioritet, preliminarnom rezervacijom, zatražit će se od vas plaćanje akontacije. Akontacija se plaća izravno izvođačima koje potvrđujete i odbija se od konačnog iznosa. Ona garantira rezervaciju datuma za vaše vjenčanje.

Što je sljedeće?

Kad rezervirate lokaciju, započinjemo izradu neformalnog protokola, utvrđujemo budžet i vizualni koncept vjenčanja. Poslati ćemo vam i listu dokumenata koji su potrebni za ceremoniju vjenčanja.

Kada dajemo preporuke za pojedine izvođače, dajemo vam sve informacije o njima kao i njihove kontakte i cijene.

A mi brinemo da se sve dogovoreno i potvrdi.

Ako koristite našu uslugu koordinacije, cijena će ovisiti o našoj uključenosti u izvedbu: o vremenu i trajanju vašeg vjenčanja,  broju osoba uključenim u koordinaciju,  zahtjevnosti organizacije i održavanja vjenčanja, lokaciji i mjestu vjenčanja te o uključenim izvođačima na vjenčanju. Usluga koordinacije i dekoracije plaća se izravno nama ako je mi radimo.

Koliko vjenčanja radite tjedno?

Uzimajući u obzir da se vjenčanje priprema danima, a planiranje i koordinacija uključuje i dan vjenčanja, kao i dane prije, koordinaciju vjenčanja obavljamo samo za jedno vjenčanje. U mogućnosti smo istog dana dekorirati još jedno vjenčanje u Opatiji ili okolici.

Možemo li koristiti naše izvođače ili moramo koristi vašu kompletnu uslugu?

Naravno da možete! Ako imate svog fotografa, glazbenike ili bilo kojeg drugog izvođača rado ćemo koordinirati s njima i uključiti ih u vjenčani team. Agencija planira vjenčanje u cijelosti, ali i samo određen dio.

Možemo li vas kontaktirati bilo kad?

Na raspolaganju smo vam u svakom trenutku čak i kad je riječ o neznatnoj stvari. Rado ćemo osloboditi vaš um od svake neodlučnosti i razjasniti svako pitanje koje vas muči. Odgovaramo na upite poslane e-poštom u roku od 24 sata, osim radnih vikenda ili slobodnih dana unaprijed planiranih, ali o tome ćete biti obaviješteni.

Koliko naplaćujete svoju uslugu?

Kada planiramo vjenčanje, ostvarujemo vlastiti profit putem ugovora s dobavljačima pa su usluge preporuka za dobavljače besplatne – lokacija, glazba, fotografi i drugo. Mladenci plaćaju dobavljačima izravno. Sve dobavljače koje odaberete možemo rezervirati mi, ali to možete učiniti i vi pomoću naših referenci, ako želite uspostaviti osobni kontakt s dobavljačima.