O nama

više od 25 godina poslovanja
željka i arsen maršanić

Noi Due

Nakon više od dvadeset i pet godina bogatog iskustva u organizaciji vjenčanja i evenata u Opatiji, mi u agenciji Noi due ponosimo se velikim znanjem, vrijednim preporukama i izgrađenim povjerenjem.
Uvijek s jednakim veseljem i uzbuđenjem sudjelujemo s vama u organizaciji vjenčanja, pomažemo toplim savjetom, osmišljavamo scenografiju i dekoraciju vjenčanja i s puno inicijative vam pomažemo da vaša vizija vjenčanja postane stvarna priča. Za nas ništa nije nemoguće i svako novo vjenčanje predstavlja nam izazov jer za nas granice mašte, kreativnosti, originalnosti i inspiracije ne postoje. Osluškujemo želje mladenaca, ne namećemo svoje mišljenje već oblikujemo vjenčanje u skladu sa stilom i osjećajem za lijepo svakog para. Uvijek nas ispunjava radošću da nam je pruženo nevjerojatno povjerenje u takvim intimnim i važnim trenucima kojih ćete se sjećati cijeli život.

Pratimo svjetske trendove u modi i dizajnu, a domaće i strane parove rado uvodimo u cjelokupnu ljepotu hrvatskih pejzaža. Vile, plaže i balske dvorane skrivene su oaze ljepote koje postaju predivna scenografija najljepše ispričane priče – vaše priče. Stvoriti oduševljenje kod vas i vaših uzvanika od samog početka vjenčanja, ispuniti vaša maštanja – to je naša filozofija vjenčanja.

Arsen i Željka Maršanić

Noi Due, agencija za organizaciju vjenčanja i drugih svečanosti

press

Što mediji kažu o nama

Sajmovi

Sajam vjenčanja u Opatiji i Rijeci

Noi due u suradnji s Adriamediom i časopisom „Vjenčanja” odnosno „Story vjenčanja” organizira tradicionalni sajam u Rijeci i Opatiji
koji već dva desetljeća okuplja brojne izlagače.
Velik broj posjetitelja se može upoznati s najnovijim trendovima i zanimljivostima te nadahnuti novim idejama.
Sajam vjenčanja je svake godine nezaobilazna adresa svih budućih mladenaca i profesionalaca.