O nama

više od 25 godina poslovanja
željka i arsen maršanić

Noi Due

Nakon više od dvadeset i pet godina bogatog iskustva u organizaciji vjenčanja i evenata u Opatiji, mi u agenciji Noi due ponosimo se velikim znanjem, vrijednim preporukama i izgrađenim povjerenjem.
Uvijek s jednakim veseljem i uzbuđenjem sudjelujemo s vama u organizaciji vjenčanja, pomažemo toplim savjetom, osmišljavamo scenografiju i dekoraciju vjenčanja i s puno inicijative vam pomažemo da vaša vizija vjenčanja postane stvarna priča. Za nas ništa nije nemoguće i svako novo vjenčanje predstavlja nam izazov jer za nas granice mašte, kreativnosti, originalnosti i inspiracije ne postoje. Osluškujemo želje mladenaca, ne namećemo svoje mišljenje već oblikujemo vjenčanje u skladu sa stilom i osjećajem za lijepo svakog para. Uvijek nas ispunjava radošću da nam je pruženo nevjerojatno povjerenje u takvim intimnim i važnim trenucima kojih ćete se sjećati cijeli život.

Pratimo svjetske trendove u modi i dizajnu, a domaće i strane parove rado uvodimo u cjelokupnu ljepotu hrvatskih pejzaža. Vile, plaže i balske dvorane skrivene su oaze ljepote koje postaju predivna scenografija najljepše ispričane priče – vaše priče. Stvoriti oduševljenje kod vas i vaših uzvanika od samog početka vjenčanja, ispuniti vaša maštanja – to je naša filozofija vjenčanja.

Arsen i Željka Maršanić

Noi Due, agencija za organizaciju vjenčanja i drugih svečanosti

press

Što mediji kažu o nama

noi due
noi due
noi due
noi due
noi due
noi due
noi due
noi due
noi due
noi due
noi due
noi due
noi due
noi due
Sajmovi

Sajam vjenčanja u Opatiji i Rijeci

Noi due u suradnji s Adriamediom i časopisom „Vjenčanja” odnosno „Story vjenčanja” organizira tradicionalni sajam u Rijeci i Opatiji
koji već dva desetljeća okuplja brojne izlagače.
Velik broj posjetitelja se može upoznati s najnovijim trendovima i zanimljivostima te nadahnuti novim idejama.
Sajam vjenčanja je svake godine nezaobilazna adresa svih budućih mladenaca i profesionalaca.

noi due
noi due
noi due
noi due