Vjenčanje na plaži

Vjenčanja na plaži uvijek su posebna.

Vjenčana ceremonija Xenie i Fedje održana je na rivi uz usidrene jahte dok su ih njihovi gosti pratili s obale.

Sama proslava održana je na hotelskoj plaži i bila je osmišljena pomno izabranim detaljima i osobnim dodirom. Plava boja bila je uklopljena u sve od salveta, menija, servisa, vaza i svih drugih detalja i odlično su uklapala u bijelo-zeleno cvijeće na stolovima, cvjetne vjenčiće  na suncobranima i aranžmanima na plaži.

Gosti su uživali u večeri uz more sve do trenutka rezanja torte. Nakon večere, oko pola noći, gosti su se preselili u dvoranu gdje su mogli uživati u plesu i zabavi do kasnih noćnih sati.

Svi gosti doputovali su iz daleka, a Xenia i Fedja pružili su im jedno sjajno iskustvo i uspomenu koju će sigurno još dugo pamtiti.

Fotografije: Foto.hr by Sanja Tušek

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
7 Seas by Matija Bogdan

7 Seas by Matija Bogdan

Otok Krk je zaista jedan od dragulja na Jadranu. Poznat po svojoj raznovrsnoj ponudi koja privlači posjetitelje iz različitih dijelova svijeta, nudi prekrasne prirodne staze i dugačke šetnice, može se pohvaliti brojnim predivnim plažama, skrivenim uvalama i kristalno...

Hotel Royal

Hotel Royal

Hotel Royal modernim interijerom i upečatljivim dizajnom  pruža udobnost svakom gostu. S  njegovih terasa pruža se pogled  na čitav Kvarner. Hotel ima predivnu dvoranu za vjenčanja čijom se južnom stranom  proteže staklena stijena koja vas vodi na...