Vjenčanja na plaži uvijek su posebna.

Vjenčana ceremonija Xenie i Fedje održana je na rivi uz usidrene jahte dok su ih njihovi gosti pratili s obale.

Sama proslava održana je na hotelskoj plaži i bila je osmišljena pomno izabranim detaljima i osobnim dodirom. Plava boja bila je uklopljena u sve od salveta, menija, servisa, vaza i svih drugih detalja i odlično su uklapala u bijelo-zeleno cvijeće na stolovima, cvjetne vjenčiće  na suncobranima i aranžmanima na plaži.

Gosti su uživali u večeri uz more sve do trenutka rezanja torte. Nakon večere, oko pola noći, gosti su se preselili u dvoranu gdje su mogli uživati u plesu i zabavi do kasnih noćnih sati.

Svi gosti doputovali su iz daleka, a Xenia i Fedja pružili su im jedno sjajno iskustvo i uspomenu koju će sigurno još dugo pamtiti.

Fotografije: Foto.hr by Sanja Tušek

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Opatija je čarolija bogata šarmom i elegancijom. Između zelenih parkova i mirisnih vrtova ističu se stoljetna arhitektonska remek djela čija ljepota je nadahnjivala svjetski poznate književnike, glazbenike i umjetnike. Kristina i Andrej upravo su u  jednoj takvoj...

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima. Na žalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost....

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *