Usluge

Samo najbolje

Usluge koje nudimo

Možemo vam organizirati kompletno vjenčanje, od pronalaženja lokacije mjesta obreda do domjenka, ali ćemo isto tako rado prihvatiti i organizaciju jednog sitnog detalja (npr. gracioznog buketa za mladenku). Razgovor s nama ne obvezuje vas na korištenje naših usluga i neće vam povećati troškove vjenčanja.

Planiranje vjenčanja

Planer vjenčanja je logistička podrška mladencima od samog početka planiranja, davanja preporuka i dogovaranja s izvođačima pa do dana vjenčanja gdje će njihova vizija ugledati svjetlost dana. To je osoba uz koju planiranje vjenčanja teče glatko, rješava eventualne  probleme koji se nađu na putu planiranja. Planer vjenčanja vodit će računa da ne prekoračite zacrtani budžet. To je vještina koju mnogi mogu naučiti, ali samo najbolji planeri vjenčanja imaju dugogodišne iskustvo i kompleksno znanje i to ih postavlja iznad ostalih.

Noi due kao planer vjenčanja u Opatiji i Kvarneru pruža i usluge dizajna ili stylinga vjenčanja i nudi  kreativne ideje. Neki planeri ne nude dizajn  što znači da ćete morati zaposliti dva stručnjaka za svoje vjenčanje – planera i dizajnera.

Koordinacija vjenčanja

Koordinator vjenčanja je osoba koja će vam pomoći na vaš najljepši dan. Rasteretiti će vas od brojnih stresova kroz koje biste nepotrebno prolazili. On je logistički usmjeren, ali na kraći vremenski rok od planera. Ne sudjeluje u ranijim fazama planiranja ili praćenja proračuna. Dio njegovog posla je koordinirati sa svima koji su uključeni i paziti da sve prođe kako je zamišljeno i dogovoreno te uklanjanje svih mogućih poteškoća. To je osoba improvizatorskih sposobnosti koja je u mogućnosti riješiti nešto propušteno ili pogrešno predviđeno. Dovoljno je da ga angažirate oko mjesec dana prije vjenčanja Ako imate planera vjenčanja, on je vaš koordinator. Na sam dan vjenčanja koordinator postaje mladencima najvažnija osoba jer nadgleda sve na dan vjenčanja, provjerava i usklađuje sve izvođače, vodi kompletnu ceremoniju i prijem, rješava sve nepredviđene situacije.

Angažirajte koordinatora za vjenčanje ako želite imati aktivnu ulogu u planiranju vjenčanja, ali biste željeli da netko brine o detaljima i pobrine se da nešto ne zaboravite, izuzetno ste organizirani i orijentirani na detalje.

Odabir lokacije vjenčanja

Odabir prave lokacije vjenčanja ključni je element u organizaciji cjelokupnog vjenčanja. Možda niste sigurni kako bi vaše vjenčanje točno trebalo izgledati. Možda niste upoznati s mnoštvom divnih lokacija koje Opatija i Kvarner skrivaju. Možda imate neku lokaciju u primisli, ali vam nedostaje vremena oko organizacije same ceremonije. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u organizaciji vjenčanjamožemo vam pomoći pronaći idealnu lokaciju za održavanje vašeg vjenčanja.

U agenciji Noi due možete dobiti kompletnu ponudu svadbenih menua iz četrdesetak restorana, hotela, vila i dvoraca iz Opatije i Kvarnera kao i detaljne informacije o uvjetima, te vizualnu prezentaciju pojedinih sala.

Dekoracija i dizajn vjenčanja

Dizajner vjenčanja pobrinut će se o stylingu vjenčanja. Daje vam kreativna rješenja za ono što ste zamislili ili vas vodi prema kreativnom ostvarenju vaše ideje. Uloga dizajnera vjenčanja je estetska. Dizajner će vašoj svečanosti dati elegantan, sofisticiran izgled, ugodnu atmosferu koja će pridonijeti raspoloženju uzvanika. Dizajner vjenčanja predlaže i organizira raspored stolova, izbor cvijeća i način slaganja, rasvjetu, namještaj, rubeninu, papirnu galanteriju i sve što vam može uljepšati događaj. Dizajner ima umjetničko oko koje mu omogućuje da vizualizira cijeli događaj i transformira prostor svečanosti.

Uzmite dizajnera vjenčanja ako
•    je dekoracija vjenčanja važan element za vas,
•    vam nedostaju kreativne ideje,
•    imate tematsko vjenčanje,
•    imate destinacijsko vjenčanje,
•    imate tisuće ideja i ne možete se odlučiti ili ne znate kako ih ostvariti….

ako trebate samo

Pojedinačne usluge

Video i foto

Nezaboravni  foto i video zapisi u dokumentarno – reportažnom ili tradicionalno – klasičnom pristupu fotografiranja i snimanja vjenčanja.  Fotografiranje i snimanje vjenčanja prepustite svakako profesionalcima.

Papirna galanterija

Pozivnice za vjenčanje, zahvalnice za vjenčanje, menu – jelovnici, oznake mjesta sjedenja, planer sjedenja, putokazi, kartice za konfete, knjižice protokola…..- izaberite sve za vjenčanje u jednom stilu. Za vas dizajniramo i personalizirane pozivnice za vjenčanje.

Vjenčano prstenje

Kao predstavnici Zlatarne Koci iz Zagreba nudimo vam velik izbor verica i zaručničkih prstenja.

Personalizirani plesni podij

Plesni podij jedno je od najvažnijih mjesta na vjenčanju, počevši od prvog plesa mladenaca do posebnih plesova s ​​ocem mladenke i majkom mladoženje.

I nemojmo zaboraviti plesnu zabavu za sve uzvanike. Može se izvrsno uklopiti u cjelokupni dekor vjenčanja, a fotografije će učiniti čarobnim. Nudimo izradu različitih vrsta personaliziranih plesnih podija kako bi vaše vjenčanje učinili još posebnijim.

stolice za vjenčanja

Stolice i presvlake za stolice

Osim presvlaka za vjenčanja, u ponudi imamo i dizajnerske stolice za vjenčanja. Što se tiče oblikovanja sjedećih mjesta ili traženja savršene stolice koja će upotpuniti ukrase vašeg stola i temu vjenčanja, na raspolaganju imamo mnoštvo svadbenih stolica.

Ambijentalna rasvjeta

Ambijentalna rasvjeta važan je element dekoriranja prostora. Dobro usklađena uz sve druge elemente dekoracije nevjerojatno utječe na cijeli vizualni doživljaj. Njome ističemo lijepe detalje i pretvaramo svaki prostor u čarobnu priču.Ugodno i ležerno raspoloženje uzvanika nezamislivo je bez ambijentalne rasvjete.

Glazba

Preporuka za širok izbor raznovrsne glazbe – sastavi, klape, tamburaši, solisti i DJ.

Vjenčane torte i slastice

Izgledom i okusom – možemo vam ponuditi izvrsne torte i slastice.

Vjenčani buketi

Cvijeće je od davnina dio vjenčanih svečanosti. Vjenčani buket simbol je  života, ljubavi i raskoši prirode.
Vjenčani buket je osim lijepe dekoracije izraz osobnosti, a naše umijeće stvaranja buketa slijedi vaše želje.

Vatromet

Izbor vatrometa, fontana i drugih scenografskih elemenata.

Fidelio odijela

Odijelo ne čini čovjeka, ali stvara prvi dojam koji je ključan i često presudan. Upravo zato preporučamo Fidelio, niché brend odijela, košulja i cipela po mjeri izrađenih ručno od najkvalitetnijih materijala.

Konfeti i darovi

Velik izbor kolekcija konfeta, revera u skladu sa stilom vjenčanja i papirnom galanterijom.

Vjenčanje na brodu

Najam brodova i glisera za cijeli dan ili samo kratku vožnju.

Bračna putovanja

Opatija ima izuzetnu povijest i zanimljive priče. Odlučite li se da prve dane svog zajedničkog života započnete u Opatiji, zasigurno će vas opčiniti svojom ljepotom.

Automobili

Najam oldtimera i luksuznih automobila.