Ladanjsko rustik vjenčanje u srcu Istre

Dekoracije | Villa Meneghetti

Vjenčanje Glorije i Marka bilo je nekonvencionalno, ležerno, ali neobično slatko i bajkovito.

Izabrali su lokaciju za vjenčanje u srcu Istre. Planiralu su da se se gosti zabavljaju cijeli vikend na predivnom imanju okruženom maslinicima i vinogradima. Rustikalna zabava započela je dobrodošlicom ispred luksuzne stancije uz ukusne delicije lokalnih proizvoda.

Svečana ceremonija održana je u lijepoj istarskoj crkvi za ovu prigodu posebno ukrašena cvjetnim buketićima i lanternama sa svijećama.

Nakon izlaska iz crkve, gosti su mladence obasipali sitnim cvjetićima i laticama koji su bili pripremljeni u dražesnim tuljcima ispred crkve.

Na imanju sve je bilo spremno za potpuno opuštanje i zabavu gostiju. Mogli su uživati u raznim kutevima pripremljenim za njih, poput romantične ljuljačke, udobnih fotelja na livadi u sjeni stoljetne krošnje ili zabavnom photobooth-u.

Stolovi uzvanika bili su smješteni u staklenom šatoru s pogledom na vinograde, a kad je noć pala šator obasjan mnoštvom svjetlećih lampica pružao je bajkovit dojam. Mladenci su svojim gostima pružili divnu zabavu i vikend za pamćenje.

Fotografije: Moonweddings photography

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima. Na žalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost....

Vjenčanje u vili u Crikvenici

Vjenčanje u vili u Crikvenici

Ljeto je naše najdraže godišnje doba za vjenčanja uz more. Najljepša  su u vrtovima vila. Maja i Gerhard željeli su intimnu cremoniju i večeru za najuži krug prijatelja i rođaka. Zato su odlučili da svoje vjenčanje proslave u vrtu svoje vile. Aperitiv...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *