Ladanjsko rustik vjenčanje u srcu Istre

Vjenčanje Glorije i Marka bilo je nekonvencionalno, ležerno, ali neobično slatko i bajkovito.

Izabrali su lokaciju za vjenčanje u srcu Istre. Planiralu su da se se gosti zabavljaju cijeli vikend na predivnom imanju okruženom maslinicima i vinogradima. Rustikalna zabava započela je dobrodošlicom ispred luksuzne stancije uz ukusne delicije lokalnih proizvoda.

Svečana ceremonija održana je u lijepoj istarskoj crkvi za ovu prigodu posebno ukrašena cvjetnim buketićima i lanternama sa svijećama.

Nakon izlaska iz crkve, gosti su mladence obasipali sitnim cvjetićima i laticama koji su bili pripremljeni u dražesnim tuljcima ispred crkve.

Na imanju sve je bilo spremno za potpuno opuštanje i zabavu gostiju. Mogli su uživati u raznim kutevima pripremljenim za njih, poput romantične ljuljačke, udobnih fotelja na livadi u sjeni stoljetne krošnje ili zabavnom photobooth-u.

Stolovi uzvanika bili su smješteni u staklenom šatoru s pogledom na vinograde, a kad je noć pala šator obasjan mnoštvom svjetlećih lampica pružao je bajkovit dojam. Mladenci su svojim gostima pružili divnu zabavu i vikend za pamćenje.

Fotografije: Moonweddings photography

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Villa Meneghetti

Villa Meneghetti

Villa Meneghetti, luksuzna istarska stancija, okružena zelenim brežuljcima u koju se dolazi šumskim putem svojom ljepotom osvojiti će vas na prvi pogled. I nije čudo što je proglašena jednom od najljepših čak i u svijetu. Spoj luksuza i prirode je čudesan. Kamena...