Ladanjsko rustik vjenčanje u srcu Istre

Dekoracije | Villa Meneghetti

Vjenčanje Glorije i Marka bilo je nekonvencionalno, ležerno, ali neobično slatko i bajkovito.

Izabrali su lokaciju za vjenčanje u srcu Istre. Planiralu su da se se gosti zabavljaju cijeli vikend na predivnom imanju okruženom maslinicima i vinogradima. Rustikalna zabava započela je dobrodošlicom ispred luksuzne stancije uz ukusne delicije lokalnih proizvoda.

Svečana ceremonija održana je u lijepoj istarskoj crkvi za ovu prigodu posebno ukrašena cvjetnim buketićima i lanternama sa svijećama.

Nakon izlaska iz crkve, gosti su mladence obasipali sitnim cvjetićima i laticama koji su bili pripremljeni u dražesnim tuljcima ispred crkve.

Na imanju sve je bilo spremno za potpuno opuštanje i zabavu gostiju. Mogli su uživati u raznim kutevima pripremljenim za njih, poput romantične ljuljačke, udobnih fotelja na livadi u sjeni stoljetne krošnje ili zabavnom photobooth-u.

Stolovi uzvanika bili su smješteni u staklenom šatoru s pogledom na vinograde, a kad je noć pala šator obasjan mnoštvom svjetlećih lampica pružao je bajkovit dojam. Mladenci su svojim gostima pružili divnu zabavu i vikend za pamćenje.

Fotografije: Moonweddings photography

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Opatija je čarolija bogata šarmom i elegancijom. Između zelenih parkova i mirisnih vrtova ističu se stoljetna arhitektonska remek djela čija ljepota je nadahnjivala svjetski poznate književnike, glazbenike i umjetnike. Kristina i Andrej upravo su u  jednoj takvoj...

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima. Na žalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost....

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *