Zimsko vjenčanje, zašto ne?

Proljeće u nama budi pozitivne emocije. Priroda se budi i mi s njom. Zato najčešće biramo to godišnje doba za vjenčanje. Kao i ljeto, koje u nama izaziva veselje i opuštenost. Znanstvenici bi sigurno rekli da to ima veze sa suncem. Da, Sunce je prirodni reflektor koji obasjava vašu sreću.

Ali čarobno svijetlo zimskog sunčanog jutra ima neku posebnu magiju, kao i svjetlucanje bezrbojnih lampica što osvjetljavaju naše ulice kad padne noć.

I zato pitamo: „Zimsko vjenčanje, zašto ne?“

 Srebrni odsjaji u to doba godine mogu biti divna inspiracija za zimska vjenčanja s puno stila i ljepote. Pomoći će vam stvoriti romantično okružje. Zamislite vjenčanu svečanost s prigušenom rasvjetom i svijećama iznutra, a vilinskim svjetlima izvana. Čarobna atmosfera, zar ne?

 Sve one bobice, cvjetni vjenčići zimzelena, topla struktura smeđih češera, baršunaste mašne, miris bora, zlatne kuglice, treperave svjećice, vatra u kaminu učinit će scenu obasjanu toplinom i radošću. A da ne spominjem veliki izbor boja od crvene, zlatne do zelene ili magličasto pastelnih, bijele, zimsko plave do srebrne.

Fotografijom zabilježite svaki trenutak divne inspiracije!

Stvorite svoju vlastitu zimsku čaroliju. Gosti će je pamtiti, isticati će se od svih ostalih održanih u proljeće ili ljeto.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Dvije generacije mladenaca

Dvije generacije mladenaca

Kad smo prije mnogo godina organizirali vjenčanje, nismo ni sanjali da će ponovni susret s mladencima biti prepun divnih emocija. Sreli smo se u  malo izmijenjenim ulogama. Mi u istoj ulozi kao planeri vjenčanja, ali mladenci u drugoj, jednako lijepoj: sretni...

Cijena organizacije vjenčanja

Cijena organizacije vjenčanja

Planiranje uspješnog vjenčanja zahtijeva strpljivu i dugotrajnu pripremu te znanja iz mnogih područja. Iskusni organizatori vjenčanja imaju kompleksno znanje iz svih područja vezanih uz organizaciju vjenčanja. Angažiranje profesionalnog planera vjenčanja znači...