Mala vjenčanja su poput poezije za oči i dušu

Mala vjenčanja za najuži krug obitelji i odabrane prijatelje česti je izbor onih mladenaca koji žele izbjeći velika okupljanja. Te male intimne svečanosti su poput poezije za oči i dušu na kojima možete uživati u svakom pažljivo izabranom detalju. Posebnost ovih vjenčanja je na iznimnoj  prisnosti s uzvanicima s kojima mladenci taj dan žele podijeliti najintimniji trenutak svojeg života Na ovakvim vjenčanjima velik dio svog vremena posvećuju razgovorima i sjećanjima koja ih povezuju i pretvaraju svečanost u nezaboravne trenutke.

Često su organizirana kao dnevna vjenčanja i ne traju dugo u noć, ali uz puno druženja, zabave i smijeha. Prednost ovih vjenčanja je što ih je lako organizirati na otvorenom, na terasama uz more i vrtovima.

Upravo su neka od najljepših vjenčanja  koja smo radili u romantičnim vilama i restoranima bila mala vjenčanja. Bez obzira želite li glamurozno vjenčanje s raskošnim cvjetnim aranžmanima ili elegantno s lijepo složenim cvjetnim dekoracijama, ona su uvijek personalizirana i pokazuje vaš stil i osobnost. Gosti na ovakvim vjenčanjima prepoznaju po svakom detalju utjecaj mladenaca u kreiranju svog vjenčanja i to cijene i uživaju. 

 Pomno izabrana jela i način posluživanja hrane kao slow food prezentacija oduševit će  mladence i njihove goste i pretvorit će večeru u gastronomski užitak. Svadbena svečanost odvijat će se vrlo lagano i spontano uz pregršt ukusa i mirisa. Ovakav način posluživanja omogućuje više razgovora između sljedova za razliku od klasičnih svadbenih večera.  Mala vjenčanja najčešće nemaju uobičajeni klasični protokol, a sve naravno ovisi o željama mladenaca. Većina mladenaca poželjeti će nešto od tradicionalnog pa bilo to rezanje torte ili prvi ples.

Mogu biti organizirana uz živu glazbu ili dj-a, a najintimnija uz ambijentalnu glazbu s klavira, saxofona ili akustične gitare. Za manji broj uzvanika lakše je odabrati glazbu koja će se svima sviđati i vrlo je vjerojatno da je glazbeni ukus mladenaca isti kao i njihovih gostiju. 

Neke stvari su potrebne i za velika i za mala vjenčanje, ali u konačnici za mala vjenčanja ćete manje izdvojiti novaca. 

 Iako se čini da planiranje malih vjenčanja nije zahtjevno i ona imaju svoje zamke  i donose stresne situacije. S iskustvom koje imamo rado ćemo vam pomoći da vam sve pripreme i sam dan vjenčanja protekne kako ste željeli. Osmislit ćemo s vama svaki trenutak od samog početka vaše svečanosti i oduševiti vas i vaše uzvanike.

 Svako vjenčanje je drugačije i uvijek ima neku posebnu notu, bilo malo ili veliko. A  mi smo tu da vaše zamisli i želje najljepše realiziramo i damo cijeloj priči vlastitu originalnost i dušu.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Dvije generacije mladenaca

Dvije generacije mladenaca

Kad smo prije mnogo godina organizirali vjenčanje, nismo ni sanjali da će ponovni susret s mladencima biti prepun divnih emocija. Sreli smo se u  malo izmijenjenim ulogama. Mi u istoj ulozi kao planeri vjenčanja, ali mladenci u drugoj, jednako lijepoj: sretni...

Cijena organizacije vjenčanja

Cijena organizacije vjenčanja

Planiranje uspješnog vjenčanja zahtijeva strpljivu i dugotrajnu pripremu te znanja iz mnogih područja. Iskusni organizatori vjenčanja imaju kompleksno znanje iz svih područja vezanih uz organizaciju vjenčanja. Angažiranje profesionalnog planera vjenčanja znači...