Planer vjenčanja, dizajner vjenčanja, koordinator vjenčanja – RAZLIKA?

Planer vjenčanja je logistička podrška mladencima od samog početka planiranja, pronalaženja lokacije, davanja preporuka i dogovaranja s izvođačima pa do dana vjenčanja gdje će njihova vizija ugledati svjetlost dana. To je profesionalac uz koju planiranje vjenčanja teče glatko, rješava eventualne  probleme koji se nađu na putu planiranja. Planer vjenčanja vodit će računa da mladenci ne prekorače zacrtani budžet. To je vještina koju mnogi mogu naučiti, ali samo najbolji planeri vjenčanja imaju dugogodišnje iskustvo i kompleksno znanje i to ih postavlja iznad ostalih. Organizator vjenčanja je iznimno kreativno zanimanje, ali istodobno i vrlo stresan i odgovoran posao. Uz vrsne organizacijske sposobnosti, komunikacijske vještine, planeri moraju pratiti trendove u vjenčanju i biti stalno informirani. Uzmite organizatora ako se želite na svom vjenčanju prepustiti uživanju bez stresa oko organizacije, nekog tko će vam biti oslonac i o svemu misliti zajedno s vama.  

Dizajner vjenčanja pobrinut će se o stylingu vjenčanja. Uz kreativna rješenja  dobrog dizajnera vaše zamisli ugledati će svijetlo dana. Njegova je uloga da stvori estetiku vjenčanja, stvori ugodnu atmosferu koja će pridonijeti raspoloženju uzvanika. Predložiti će vam i organizirati raspored stolova, namještaja, rasvjete, izbor cvijeća, boja, rubeninu i sve što vam može uljepšati svečanost. Dizajner ima umjetničko oko koje mu omogućuje da vizualizira i transformira cijeli prostor. Vrlo je važan efekt prvog dojma, kojim će stvoriti oduševljenje kod uzvanika  i ostat im u sjećanju. Nemojte se bojati iznijeti svoje želje, uz pomoć našeg dizajnera ponekad je i nemoguće moguće.

Na sam dan vjenčanja koordinator postaje mladencima najvažnija osoba jer nadgleda sve na dan vjenčanja, provjerava i usklađuje sve izvođače, vodi kompletnu ceremoniju i prijem i rješava sve nepredviđene situacije. Koliko je god vjenčanje savršeno planirano, neke vas situacije mogu iznenaditi: loše vrijeme, svećenik koji je produljio ceremoniju vjenčanja, zaboravljeni konfeti u crkvi, kašnjenje posluživanja hrane…  Uz koordinatora sve su to sitne drame koje možete ostaviti iza sebe i osjećati se ugodo okruženi rodbinom i prijateljima. On je logistički usmjeren i pazi da sve prođe kako je zamišljeno i dogovoreno. Ima improvizatorske sposobnosti kako bi mogao s lakoćom riješiti sve eventualne poteškoće. Nitko neće primijetiti da je nešto krenulo drugačije nego što je zamišljeno. Vaši će gosti zapamtiti samo vas dvoje koji zračite srećom. Za sve ostalo – koordinator je tu.

U agenciji Noi due dobit ćete planera, koordinatora i dekoratera vjenčanja.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Dvije generacije mladenaca

Dvije generacije mladenaca

Kad smo prije mnogo godina organizirali vjenčanje, nismo ni sanjali da će ponovni susret s mladencima biti prepun divnih emocija. Sreli smo se u  malo izmijenjenim ulogama. Mi u istoj ulozi kao planeri vjenčanja, ali mladenci u drugoj, jednako lijepoj: sretni...

Cijena organizacije vjenčanja

Cijena organizacije vjenčanja

Planiranje uspješnog vjenčanja zahtijeva strpljivu i dugotrajnu pripremu te znanja iz mnogih područja. Iskusni organizatori vjenčanja imaju kompleksno znanje iz svih područja vezanih uz organizaciju vjenčanja. Angažiranje profesionalnog planera vjenčanja znači...