Vjenčanje s pogledom

Dekoracije | Draga di Lovrana | Inspiracije

Bajkovit butique hotel smješten na zelenim obroncima Učke ostavlja dojam da ste negdje visoko u Alpama, ali kad vam pogled klizne s vrha grebena na plavu pučinu i šljunkovitu obalu Medveje za tren ste u vlastitoj bajci.  Taj poseban pogled i položaj između neba i mora oduzima dah, a mirisi šume i ljekovitog bilja ispunjava dušu.

Upravo zato, Lori i Peter izabrali su ovo mjesto za svoju svečanost. Ceremonija vjenčanja odvijala se na terasi s prekrasnim pogledom na cijeli Kvarner, Istru i otoke gdje su gosti mogli uživati u svježem planinskom zraku odvojeni od  mora samo jednim pogledom.

Večera je poslužena u restoranu uz terasu i dalje ne odvajajući se od pogleda, ali uživajući u interijeru posebno dekoriranom za njihovo vjenčanje.

Kad se noć spustila na šumovite, mirisne obronke, uživali su u glazbi i plesu do kasno u predivnu ljetnu noć.

Fotografije: Studio Kontuš

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Čarobno vjenčanje u dvorcu

Čarobno vjenčanje u dvorcu

Vjenčanje u dvorcu uvijek budi romantične osjećaje, protkane čarobnim trenucima. Dvorac je savršena pozornica  za proslavu savršenog dana zbog svog prirodnog  okoliša, fascinantne povijesti, s poznatom, a opet, sofisticiranom atmosferom, s pažljivo izabranim...

Reci DA u Opatiji

Reci DA u Opatiji

Kad je ljubav u pitanju, Svijet je malen. Gdje god bila ljubav, pronađeš je. Hrvoje je svoju pronašao u dalekoj Koreji, ili je ona pronašla njega. A zajedno su, Jina i Hrvoje, svoje sudbonosno da odlučili izreći u Opatiji. Prijem je bio u Villi uronjenoj u predivan...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *