Vjenčanje s pogledom

Dekoracije | Draga di Lovrana | Inspiracije

Bajkovit butique hotel smješten na zelenim obroncima Učke ostavlja dojam da ste negdje visoko u Alpama, ali kad vam pogled klizne s vrha grebena na plavu pučinu i šljunkovitu obalu Medveje za tren ste u vlastitoj bajci.  Taj poseban pogled i položaj između neba i mora oduzima dah, a mirisi šume i ljekovitog bilja ispunjava dušu.

Upravo zato, Lori i Peter izabrali su ovo mjesto za svoju svečanost. Ceremonija vjenčanja odvijala se na terasi s prekrasnim pogledom na cijeli Kvarner, Istru i otoke gdje su gosti mogli uživati u svježem planinskom zraku odvojeni od  mora samo jednim pogledom.

Večera je poslužena u restoranu uz terasu i dalje ne odvajajući se od pogleda, ali uživajući u interijeru posebno dekoriranom za njihovo vjenčanje.

Kad se noć spustila na šumovite, mirisne obronke, uživali su u glazbi i plesu do kasno u predivnu ljetnu noć.

Fotografije: Studio Kontuš

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima. Na žalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost....

Vjenčanje u vili u Crikvenici

Vjenčanje u vili u Crikvenici

Ljeto je naše najdraže godišnje doba za vjenčanja uz more. Najljepša  su u vrtovima vila. Maja i Gerhard željeli su intimnu cremoniju i večeru za najuži krug prijatelja i rođaka. Zato su odlučili da svoje vjenčanje proslave u vrtu svoje vile. Aperitiv...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *