Vjenčanje s pogledom

Dekoracije | Draga di Lovrana | Inspiracije

Bajkovit butique hotel smješten na zelenim obroncima Učke ostavlja dojam da ste negdje visoko u Alpama, ali kad vam pogled klizne s vrha grebena na plavu pučinu i šljunkovitu obalu Medveje za tren ste u vlastitoj bajci.  Taj poseban pogled i položaj između neba i mora oduzima dah, a mirisi šume i ljekovitog bilja ispunjava dušu.

Upravo zato, Lori i Peter izabrali su ovo mjesto za svoju svečanost. Ceremonija vjenčanja odvijala se na terasi s prekrasnim pogledom na cijeli Kvarner, Istru i otoke gdje su gosti mogli uživati u svježem planinskom zraku odvojeni od  mora samo jednim pogledom.

Večera je poslužena u restoranu uz terasu i dalje ne odvajajući se od pogleda, ali uživajući u interijeru posebno dekoriranom za njihovo vjenčanje.

Kad se noć spustila na šumovite, mirisne obronke, uživali su u glazbi i plesu do kasno u predivnu ljetnu noć.

Fotografije: Studio Kontuš

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Opatija je čarolija bogata šarmom i elegancijom. Između zelenih parkova i mirisnih vrtova ističu se stoljetna arhitektonska remek djela čija ljepota je nadahnjivala svjetski poznate književnike, glazbenike i umjetnike. Kristina i Andrej upravo su u  jednoj takvoj...

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima. Na žalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost....

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *