Vjenčanje s pogledom

Bajkovit butique hotel smješten na zelenim obroncima Učke ostavlja dojam da ste negdje visoko u Alpama, ali kad vam pogled klizne s vrha grebena na plavu pučinu i šljunkovitu obalu Medveje za tren ste u vlastitoj bajci.  Taj poseban pogled i položaj između neba i mora oduzima dah, a mirisi šume i ljekovitog bilja ispunjava dušu.

Upravo zato, Lori i Peter izabrali su ovo mjesto za svoju svečanost. Ceremonija vjenčanja odvijala se na terasi s prekrasnim pogledom na cijeli Kvarner, Istru i otoke gdje su gosti mogli uživati u svježem planinskom zraku odvojeni od  mora samo jednim pogledom.

Večera je poslužena u restoranu uz terasu i dalje ne odvajajući se od pogleda, ali uživajući u interijeru posebno dekoriranom za njihovo vjenčanje.

Kad se noć spustila na šumovite, mirisne obronke, uživali su u glazbi i plesu do kasno u predivnu ljetnu noć.

Fotografije: Studio Kontuš

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Hotel Draga di Lovrana

Hotel Draga di Lovrana

Draga di Lovrana, bajkoviti hotel, smješten na zelenim obroncima Učke, ostavlja dojam da ste negdje visoko u Alpama, a onda pogled klizne s vrha grebena na plavu pučinu i šljunkovitu obalu Medveje i za tren ste u vlastitoj bajci. Organizirati vjenčanje u butique...