Tema vjenčanja – Bottega vina

Dekoracije | Inspiracije | Vila Ariston

Tematska vjenčanja su uvijek drukčija vjenčanja. Izbor teme ovisi što mladenci vole, koje su im sklonosti ili jednostavno kakvu priču žele ispričati svojim gostima. Ines i Damir zaljubljenici u život i sreću,  inspiraciju za temu svojeg vjenčanja pronašli su u vinu ljubavi.

Za svoje vjenčanje izabrali su Bottega vina. Vinski motivi bili su utkani u sve segmente vjenčanja, od pozivnice, dekoracija do same ceremonije.

Zlatne boce Bottega vina pretvorene su u zlatne vaze, stvarajući tako predivan sklad s bijelim hortenzijama, mirisnim eukaliptusom i zelenim grančicama maslina. Bottega čep iskoristili smo za oznake imena uz zlatne tanjure na stolu za svečanu večeru. Zlatne boce vina dekorativno su upotpunili sva mjesta događanja u vrtu i na terasi. Za dobrodošlicu gostima poslužen je pjenušac na velikom Bottega zidu.

Ines je, između ostalog, i sommelierka pa nas je oduševila jedinstveno osmišljenim obredom vjenčanja uz ceremoniju vina ljubavi.

Gosti su na svakom koraku mogli uživati u ovom eliksiru Bogova. Ines i Damir učinili su da njihovo vjenčanje bude posebni i emotivni  doživljaj za pamćenje.

Fotografije: Studio Kontuš

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Opatija je čarolija bogata šarmom i elegancijom. Između zelenih parkova i mirisnih vrtova ističu se stoljetna arhitektonska remek djela čija ljepota je nadahnjivala svjetski poznate književnike, glazbenike i umjetnike. Kristina i Andrej upravo su u  jednoj takvoj...

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima. Na žalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost....

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *