Tema vjenčanja – Bottega vina

Dekoracije | Inspiracije | Vila Ariston

Tematska vjenčanja su uvijek drukčija vjenčanja. Izbor teme ovisi što mladenci vole, koje su im sklonosti ili jednostavno kakvu priču žele ispričati svojim gostima. Ines i Damir zaljubljenici u život i sreću,  inspiraciju za temu svojeg vjenčanja pronašli su u vinu ljubavi.

Za svoje vjenčanje izabrali su Bottega vina. Vinski motivi bili su utkani u sve segmente vjenčanja, od pozivnice, dekoracija do same ceremonije.

Zlatne boce Bottega vina pretvorene su u zlatne vaze, stvarajući tako predivan sklad s bijelim hortenzijama, mirisnim eukaliptusom i zelenim grančicama maslina. Bottega čep iskoristili smo za oznake imena uz zlatne tanjure na stolu za svečanu večeru. Zlatne boce vina dekorativno su upotpunili sva mjesta događanja u vrtu i na terasi. Za dobrodošlicu gostima poslužen je pjenušac na velikom Bottega zidu.

Ines je, između ostalog, i sommelierka pa nas je oduševila jedinstveno osmišljenim obredom vjenčanja uz ceremoniju vina ljubavi.

Gosti su na svakom koraku mogli uživati u ovom eliksiru Bogova. Ines i Damir učinili su da njihovo vjenčanje bude posebni i emotivni  doživljaj za pamćenje.

Fotografije: Studio Kontuš

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Čarobno vjenčanje u dvorcu

Čarobno vjenčanje u dvorcu

Vjenčanje u dvorcu uvijek budi romantične osjećaje, protkane čarobnim trenucima. Dvorac je savršena pozornica  za proslavu savršenog dana zbog svog prirodnog  okoliša, fascinantne povijesti, s poznatom, a opet, sofisticiranom atmosferom, s pažljivo izabranim...

Reci DA u Opatiji

Reci DA u Opatiji

Kad je ljubav u pitanju, Svijet je malen. Gdje god bila ljubav, pronađeš je. Hrvoje je svoju pronašao u dalekoj Koreji, ili je ona pronašla njega. A zajedno su, Jina i Hrvoje, svoje sudbonosno da odlučili izreći u Opatiji. Prijem je bio u Villi uronjenoj u predivan...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *