Tema vjenčanja – Bottega vina

Tematska vjenčanja su uvijek drukčija vjenčanja. Izbor teme ovisi što mladenci vole, koje su im sklonosti ili jednostavno kakvu priču žele ispričati svojim gostima. Ines i Damir zaljubljenici u život i sreću,  inspiraciju za temu svojeg vjenčanja pronašli su u vinu ljubavi.

Za svoje vjenčanje izabrali su Bottega vina. Vinski motivi bili su utkani u sve segmente vjenčanja, od pozivnice, dekoracija do same ceremonije.

Zlatne boce Bottega vina pretvorene su u zlatne vaze, stvarajući tako predivan sklad s bijelim hortenzijama, mirisnim eukaliptusom i zelenim grančicama maslina. Bottega čep iskoristili smo za oznake imena uz zlatne tanjure na stolu za svečanu večeru. Zlatne boce vina dekorativno su upotpunili sva mjesta događanja u vrtu i na terasi. Za dobrodošlicu gostima poslužen je pjenušac na velikom Bottega zidu.

Ines je, između ostalog, i sommelierka pa nas je oduševila jedinstveno osmišljenim obredom vjenčanja uz ceremoniju vina ljubavi.

Gosti su na svakom koraku mogli uživati u ovom eliksiru Bogova. Ines i Damir učinili su da njihovo vjenčanje bude posebni i emotivni  doživljaj za pamćenje.

Fotografije: Studio Kontuš

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Villa Ariston

Villa Ariston

Ova prekrasna vila okružena bajkovito lijepim vrtom, koji se pruža sve do mora, jedan je od najšarmantnijih hotela opatijske rivijere. Izgrađena krajem 19 stoljeća i rekonstruirana klasičnim stilom bečkog arhitekta Carla Seidla. Tokom svoje bogate povijesti, poželjela...