Glamurozan dodir boho vjenčanja

Dekoracije | Hotel Lungomare | Inspiracije

Boho vjenčanja pružaju romantičan osjećaj. Nadahnuta  prirodom prekrasna su inspiracija za dizajn savršenog dana vjenčanja. Petra  i Chistopher  personaliziranim detaljima objedinili su sve boemske vibracije u njihov poseban dan. Od boho dizajna cvjetnih dekoracija, pozivnica, menija, cvjetne krunice, vjenčanice, cvjetnog obruča, kutijica za prstenje  do mnoštvo detalja, pronašli su način da ostvare boemski štih.

Cvjetni buketi sastavljeni od puno ukrasnih zelenih listova s bež ružama, eukaliptusom, mekanim diantusima i raspršenom matiolom naglasili su čarobnu boho dekoraciju.

Vjenčanje koje je započelo na obali s mnoštvom rustikalnih tekstura, od kamena do prirodnog drva, slaveći tako otvoreni prostor i prirodu, a preselilo se u  modernu salu koja se poput čistog platna uskladila u boho šik dekoraciju.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Čarobno vjenčanje u dvorcu

Čarobno vjenčanje u dvorcu

Vjenčanje u dvorcu uvijek budi romantične osjećaje, protkane čarobnim trenucima. Dvorac je savršena pozornica  za proslavu savršenog dana zbog svog prirodnog  okoliša, fascinantne povijesti, s poznatom, a opet, sofisticiranom atmosferom, s pažljivo izabranim...

Reci DA u Opatiji

Reci DA u Opatiji

Kad je ljubav u pitanju, Svijet je malen. Gdje god bila ljubav, pronađeš je. Hrvoje je svoju pronašao u dalekoj Koreji, ili je ona pronašla njega. A zajedno su, Jina i Hrvoje, svoje sudbonosno da odlučili izreći u Opatiji. Prijem je bio u Villi uronjenoj u predivan...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *