Glamurozan dodir boho vjenčanja

Dekoracije | Hotel Lungomare | Inspiracije

Boho vjenčanja pružaju romantičan osjećaj. Nadahnuta  prirodom prekrasna su inspiracija za dizajn savršenog dana vjenčanja. Petra  i Chistopher  personaliziranim detaljima objedinili su sve boemske vibracije u njihov poseban dan. Od boho dizajna cvjetnih dekoracija, pozivnica, menija, cvjetne krunice, vjenčanice, cvjetnog obruča, kutijica za prstenje  do mnoštvo detalja, pronašli su način da ostvare boemski štih.

Cvjetni buketi sastavljeni od puno ukrasnih zelenih listova s bež ružama, eukaliptusom, mekanim diantusima i raspršenom matiolom naglasili su čarobnu boho dekoraciju.

Vjenčanje koje je započelo na obali s mnoštvom rustikalnih tekstura, od kamena do prirodnog drva, slaveći tako otvoreni prostor i prirodu, a preselilo se u  modernu salu koja se poput čistog platna uskladila u boho šik dekoraciju.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Opatija je čarolija bogata šarmom i elegancijom. Između zelenih parkova i mirisnih vrtova ističu se stoljetna arhitektonska remek djela čija ljepota je nadahnjivala svjetski poznate književnike, glazbenike i umjetnike. Kristina i Andrej upravo su u  jednoj takvoj...

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima. Na žalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost....

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *