Glamurozan dodir boho vjenčanja

Dekoracije | Hotel Lungomare | Inspiracije

Boho vjenčanja pružaju romantičan osjećaj. Nadahnuta  prirodom prekrasna su inspiracija za dizajn savršenog dana vjenčanja. Petra  i Chistopher  personaliziranim detaljima objedinili su sve boemske vibracije u njihov poseban dan. Od boho dizajna cvjetnih dekoracija, pozivnica, menija, cvjetne krunice, vjenčanice, cvjetnog obruča, kutijica za prstenje  do mnoštvo detalja, pronašli su način da ostvare boemski štih.

Cvjetni buketi sastavljeni od puno ukrasnih zelenih listova s bež ružama, eukaliptusom, mekanim diantusima i raspršenom matiolom naglasili su čarobnu boho dekoraciju.

Vjenčanje koje je započelo na obali s mnoštvom rustikalnih tekstura, od kamena do prirodnog drva, slaveći tako otvoreni prostor i prirodu, a preselilo se u  modernu salu koja se poput čistog platna uskladila u boho šik dekoraciju.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Tema vjenčanja – Bottega vina

Tema vjenčanja – Bottega vina

Tematska vjenčanja su uvijek drukčija vjenčanja. Izbor teme ovisi što mladenci vole, koje su im sklonosti ili jednostavno kakvu priču žele ispričati svojim gostima. Ines i Damir zaljubljenici u život i sreću,  inspiraciju za temu svojeg vjenčanja pronašli su u...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *