Glamurozan dodir boho vjenčanja

Boho vjenčanja pružaju romantičan osjećaj. Nadahnuta  prirodom prekrasna su inspiracija za dizajn savršenog dana vjenčanja. Petra  i Chistopher  personaliziranim detaljima objedinili su sve boemske vibracije u njihov poseban dan. Od boho dizajna cvjetnih dekoracija, pozivnica, menija, cvjetne krunice, vjenčanice, cvjetnog obruča, kutijica za prstenje  do mnoštvo detalja, pronašli su način da ostvare boemski štih.

Cvjetni buketi sastavljeni od puno ukrasnih zelenih listova s bež ružama, eukaliptusom, mekanim diantusima i raspršenom matiolom naglasili su čarobnu boho dekoraciju.

Vjenčanje koje je započelo na obali s mnoštvom rustikalnih tekstura, od kamena do prirodnog drva, slaveći tako otvoreni prostor i prirodu, a preselilo se u  modernu salu koja se poput čistog platna uskladila u boho šik dekoraciju.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Elopement vjenčanja

Elopement vjenčanja

Elopement vjenčanja su idealna za parove koji žele pobjeći od tradicionalnih običaja i obaveza koji su sastavni dio klasičnih vjenčanja.  Mogu se organizirati kao građanska, u tom slučaju iziskuju sve zakonske obveze za  dogovaranje ceremonije i pripremu...