Fidelio odijela

Ostale usluge

Odijelo ne čini čovjeka, ali stvara prvi dojam koji je ključan i često presudan. Upravo zato preporučamo Fidelio, niché brend odijela, košulja i cipela po mjeri izrađenih ručno od najkvalitetnijih materijala.

Fidelio odijela ručno se izrađuju i šivaju, a klijenti mogu birati između više od 3000 materijala renomiranih talijanskih i engleskih proizvođača tkanina. Potrebna su 3 do 4 tjedna za realizaciju odijela po mjeri.

Za one koji ne mogu tri do četiri tjedna čekati za izradu odijela po mjeri, postoji mogućnost najma gotovih odijela za posebne prigode.

Klijenti naše agencije, Noi due, ostvaruju malu pogodnost prilikom najma ili narudžbe Fidelio odijela.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Bračna putovanja

Bračna putovanja

Opatija ima izuzetnu povijest i zanimljive priče. Odlučite li se da prve dane svog zajedničkog života započnete u Opatiji, zasigurno će vas opčiniti svojom ljepotom. Uživajte u ljubavi i podijlite radost najsretnijeg trenutka s čarobnom Opatijom. A njezine čari...

Video i foto

Video i foto

Nezaboravni  foto i video zapisi u dokumentarno - reportažnom ili tradicionalno - klasičnom pristupu fotografiranja i snimanja vjenčanja.Fotografije koje pokazuju emocije, raspoloženje i radost mladenaca i uzvanika najljepše su uspomene na vaše vjenčanje. Neizbježni...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *