Predstavljanje projekta Vjenčanje u Opatiji

U samom srcu Opatije, u prekrasnom ambijentu Umjetničkog paviljona Juraj Šporer predstavili smo projekt “Vjenčanja u Opatiji”. Događanje je otvorio glazbenik Saša Lozar serenadom “Opatijo bajna” na oduševljenje brojnih uglednih uzvanika.

Brojne povijesne teme, znamenitosti te prelijepa arhitektura inspirirali su nas za stvaranje projekta “Vjenčanja u Opatiji” i predstavljanje Opatije kao savršene destinacije za vjenčanja. Projekt je namijenjen strancima te svim parovima koji žive izvan Opatije, a odaberu ovaj romantičan grad kao kulisu za svoju vjenčanu priču.

Priča o vjenčanjima u Opatiji je priča o romantičnoj destinaciji koja se svojom bogatom poviješću i arhitektonskim ljepotama oslikava duboko u sjećanje. O tome svjedoče veličanstvene vile i hoteli, kao i najljepši parkovi s obiljem mirisnog cvijeća i bujnog zelenila. Opatiju su stvarali carski i kraljevski dostojanstvenici, gospoda, umjetnici i intelektualci iz cijele Europe koji su našli ljepotu i mir podno obronaka Učke, u bogatoj raskoši mediteranskog raslinja. Spoju ezoteričnog mirisa i opojnog mirisa mora pogodovala je blaga klima. Ta ljepota stvarana desetljećima i danas opušta čovjeka i puni ga energijom pa svatko tko jednom doživi taj blagodat poželi mu se i vratiti.

Uz pomno osmišljene priče,  budućim mladencima i njihovim uzvanicima želimo prikazati svu ljepotu i raskoš Opatije na sasvim originalan način. Teme su brojne, od bogate povijesti Opatije, znamenitih osoba koje su posjetile Opatiju i upoznale čari ljubavi u ovom romantičnom gradu, impresivne arhitekture, prekrasnih parkova i šetnica… Dašak prošlosti oživjeli smo u zanimljivim pričama o Angiolini, Isadori, Kameliji, Lovoru, Argonautima, Sissi, Al Mare, Lungomare te u mnogim drugim inspirativnim temama kojima obiluje Opatija. Izaberu li mladenci jednu od tih tema  za vjenčanje osmisliti ćemo im originalnu scenografiju i protokol  te vjenčanu priču dovesti do savršenstva, a uzvanike iznenaditi izletom, događanjem ili razgledom Opatije u skladu s light-motivom vjenčanja.

Opatija je poput umjetničkog djela pa smo zato  uključili i umjetnike s temom ljubavi i vjenčanja. Na promociji smo predstavili umetnika  Sašu Jantoleka  sa svojim veselim razigranim parovima u šetnji lungomarom i pogledom kroz otvorene škure, a umjetnica Margareta Krstić posjetitelje je oduševila skulpturama “Nevestice črez vrime” koje su obilježile različite epohe u vjenčanoj modi.

Ovim originalnim konceptom željeli smo istaknuti potencijal Opatije, a projekt ćemo predstaviti i na brojnim međunarodnim sajmovima.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Dvije generacije mladenaca

Dvije generacije mladenaca

Kad smo prije mnogo godina organizirali vjenčanje, nismo ni sanjali da će ponovni susret s mladencima biti prepun divnih emocija. Sreli smo se u  malo izmijenjenim ulogama. Mi u istoj ulozi kao planeri vjenčanja, ali mladenci u drugoj, jednako lijepoj: sretni...

Cijena organizacije vjenčanja

Cijena organizacije vjenčanja

Planiranje uspješnog vjenčanja zahtijeva strpljivu i dugotrajnu pripremu te znanja iz mnogih područja. Iskusni organizatori vjenčanja imaju kompleksno znanje iz svih područja vezanih uz organizaciju vjenčanja. Angažiranje profesionalnog planera vjenčanja znači...