Hotel Kvarner

Hotel Kvarner | Lokacije

Ovo impozantno zdanje prvi je hotel izgrađen u Opatiji, danas već davne 1884. godine. Iako je najstariji hotel na istočnoj obali Jadrana, godine mu nisu naudile. Bio je poznat kao luksuzno okupljalište austrougarske aristokracije, a danas je najljepši simbol Opatije.

Balska dvorana za vjenčanja  hotela Kvarner – Kristalna dvorana prožeta je elegancijom i raskošnom ljepotom. Prije više od jednog stoljeća, carski i kraljevski dostojanstvenici te gospoda iz cijele Europe vodili su svoje dame u balskim haljinama plesnim podijem.

Svadbene večere su u njoj posebno svečane. Balska dvorana može primiti i do 300 uzvanika, ali može se smanjiti do 150 odnosno do 60 uzvanika.

 Još i danas romantični duh prožima svaki kutak i krije svoju priču. Doživite i vi svoju jer, ima li što ljepše i svečanije nego započeti svoje prve zajedničke korake u ovoj lijep dvorani ispod kristalnih lustera.

Mnoge će privući i vanjska terasa na kojoj je godinama nastupao Ivo Robić i na kojoj pažljivo uho i sada čuje kako šapuće njegov baršunasti glas „O, čuj, serenadu Opatijo bajna…”.

Terasa je prelijepa, smještena uz samu šetnicu uz more i na njoj se mogu održati ceremonija vjenčanja, welcome drink, ali i sama svadbena večera.

Performance rezanja torte na terasi i veličanstveni vatromet iznad mora, nezaboravan je doživljaj za uzvanike.

Neka od vjenčanja u Kvarneru
Isadora

Isadora

Isadora Duncan, slavna američka balerina, došla je u Europu, središte europske kulture, točnije u Pariz, zatim u Berlin i Beč, a potom i u Budimpeštu. Cijeli njen život odvijao se između ljubavi i umjetnosti. Nakon još jedne nesretne ljubavi odlučila je vratiti se na…

Bajkovito vjenčanje s plesom anđela

Bajkovito vjenčanje s plesom anđela

Destinacijska vjenčanja su uvijek sjajna ideja. Pružaju, ne samo mladencima, već i njihovim gostima predivan provod i uživanje. Stefani i Diego odabrali su Opatiju kako bi svojim gostima iz cijelog svijeta, priredili posebna događanja. Njihovo zabava trajalo je tri…

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Vjenčanje na plažama

Vjenčanje na plažama

Posebno zanimljiva su vjenčanja na plažama. Preporučamo ih za vjenčanja gdje su većina uzvanika mladi ljudi. Izbor plaže kao destinacije za vjenčanje idealan je za ležerna vjenčanja. Ali takav izbor zahtjeva posebnu pripremu i dobru organizaciju! Kako bi...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *