Hotel Kvarner

Hotel Kvarner | Lokacije

Ovo impozantno zdanje prvi je hotel izgrađen u Opatiji, danas već davne 1884. godine. Iako je najstariji hotel na istočnoj obali Jadrana, godine mu nisu naudile. Bio je poznat kao luksuzno okupljalište austrougarske aristokracije, a danas je najljepši simbol Opatije.

Balska dvorana za vjenčanja  hotela Kvarner – Kristalna dvorana prožeta je elegancijom i raskošnom ljepotom. Prije više od jednog stoljeća, carski i kraljevski dostojanstvenici te gospoda iz cijele Europe vodili su svoje dame u balskim haljinama plesnim podijem.

Svadbene večere su u njoj posebno svečane. Balska dvorana može primiti i do 300 uzvanika, ali može se smanjiti do 150 odnosno do 60 uzvanika.

 Još i danas romantični duh prožima svaki kutak i krije svoju priču. Doživite i vi svoju jer, ima li što ljepše i svečanije nego započeti svoje prve zajedničke korake u ovoj lijep dvorani ispod kristalnih lustera.

Mnoge će privući i vanjska terasa na kojoj je godinama nastupao Ivo Robić i na kojoj pažljivo uho i sada čuje kako šapuće njegov baršunasti glas „O, čuj, serenadu Opatijo bajna…”.

Terasa je prelijepa, smještena uz samu šetnicu uz more i na njoj se mogu održati ceremonija vjenčanja, welcome drink, ali i sama svadbena večera.

Performance rezanja torte na terasi i veličanstveni vatromet iznad mora, nezaboravan je doživljaj za uzvanike.

Neka od vjenčanja u Kvarneru
Isadora

Isadora

Isadora Duncan, slavna američka balerina, došla je u Europu, središte europske kulture, točnije u Pariz, zatim u Berlin i Beč, a potom i u Budimpeštu. Cijeli njen život odvijao se između ljubavi i umjetnosti. Nakon još jedne nesretne ljubavi odlučila je vratiti se na…

Bajkovito vjenčanje s plesom anđela

Bajkovito vjenčanje s plesom anđela

Destinacijska vjenčanja su uvijek sjajna ideja. Pružaju, ne samo mladencima, već i njihovim gostima predivan provod i uživanje. Stefani i Diego odabrali su Opatiju kako bi svojim gostima iz cijelog svijeta, priredili posebna događanja. Njihovo zabava trajalo je tri…

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Villa Polesini – Istra

Villa Polesini – Istra

Profinjeni šarm Ville Polesini i njezinog brižljivo njegovanog vrta, smještenog pokraj samoga mora u povijesnoj jezgri Poreča, neodoljivo je okruženje za vjenčanja na otvorenom. Ova elegantna i prestižna vila za vjenčanja čarobna je nit koja će vaše vjenčanje učiniti...

Dvorac Belaj u Istri

Dvorac Belaj u Istri

Prvi susret s Dvorcem Belaj,  okruženim  zelenim vinogradima, smještenim u brežuljkastom zelenom krajoliku Istre ostavit će vas bez daha. Ovaj ladanjski dvorac iz 16.st. usred vinograda pružit će vam pitoresknu sliku koju možete usporediti s idiličnim...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *