Bajkovito vjenčanje s plesom anđela

Dekoracije | Hotel Kvarner

Destinacijska vjenčanja su uvijek sjajna ideja. Pružaju, ne samo mladencima, već i njihovim gostima predivan provod i uživanje. Stefani i Diego odabrali su Opatiju kako bi svojim gostima iz cijelog svijeta, priredili posebna događanja. Njihovo zabava trajalo je tri dana.

Prvu večer osmislili su čarobnu večer punu emocija. Tema je, naravno, bila ljubav pa je sve bilo crveno u znaku ljubavi. Veza na objavu.

Obred vjenčanja održan je drugi dan u Crkvi Sv. Jakova, čarobna crkvica smještena je u neposrednoj blizini hotela u lijepom opatijskom parku.

Svečana večera i zabava trajale su do dugo u noć u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, jednom od simbola ove jadranske ljepotice. Bajkovito uređena dvorana pružala je romantičan ugođaj. Ispod kristalnih lustera treperile su bezbrojne svjećice na kristalnim svijećnjacima i ispod njih na stolovima uzvanika, a  cvjetne kugle od bijelih hortenzija i ruža doprinjele su raskošnom ozračju bajkovite večeri.  Ovu bajku kao vrhunac večeri, upotpunile su baletna točka predivnih bijelih anđela. Svoj čaroban ples izveli su na oblaku koji je nastao na podiju dvorane, a zatim, mali je anđeo otpratio  mladence do predivne velike bijele torte u čijem slatkom okusu su uživali svi.

A kad su se mladenci i njihovi gosti ujutro probudili iz ove predivne bajke, otplovili su u sunčan ljetni dan, brodom na izlet na otok Cres. Kupali su se i sunčali te uživali  cijeli dan.

Stefani i Diego pobrinuli su se da njihovi goste ponesu sa sobom u svoje daleke zemlje predivna sjećanja prepuna emocija.

Fotografije: Studio Kontuš

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Opatija je čarolija bogata šarmom i elegancijom. Između zelenih parkova i mirisnih vrtova ističu se stoljetna arhitektonska remek djela čija ljepota je nadahnjivala svjetski poznate književnike, glazbenike i umjetnike. Kristina i Andrej upravo su u  jednoj takvoj...

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima. Na žalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost....

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *