Bajkovito vjenčanje s plesom anđela

Destinacijska vjenčanja su uvijek sjajna ideja. Pružaju, ne samo mladencima, već i njihovim gostima predivan provod i uživanje. Stefani i Diego odabrali su Opatiju kako bi svojim gostima iz cijelog svijeta, priredili posebna događanja. Njihovo zabava trajalo je tri dana.

Prvu večer osmislili su čarobnu večer punu emocija. Tema je, naravno, bila ljubav pa je sve bilo crveno u znaku ljubavi. Veza na objavu.

Obred vjenčanja održan je drugi dan u Crkvi Sv. Jakova, čarobna crkvica smještena je u neposrednoj blizini hotela u lijepom opatijskom parku.

Svečana večera i zabava trajale su do dugo u noć u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, jednom od simbola ove jadranske ljepotice. Bajkovito uređena dvorana pružala je romantičan ugođaj. Ispod kristalnih lustera treperile su bezbrojne svjećice na kristalnim svijećnjacima i ispod njih na stolovima uzvanika, a  cvjetne kugle od bijelih hortenzija i ruža doprinjele su raskošnom ozračju bajkovite večeri.  Ovu bajku kao vrhunac večeri, upotpunile su baletna točka predivnih bijelih anđela. Svoj čaroban ples izveli su na oblaku koji je nastao na podiju dvorane, a zatim, mali je anđeo otpratio  mladence do predivne velike bijele torte u čijem slatkom okusu su uživali svi.

A kad su se mladenci i njihovi gosti ujutro probudili iz ove predivne bajke, otplovili su u sunčan ljetni dan, brodom na izlet na otok Cres. Kupali su se i sunčali te uživali  cijeli dan.

Stefani i Diego pobrinuli su se da njihovi goste ponesu sa sobom u svoje daleke zemlje predivna sjećanja prepuna emocija.

Fotografije: Studio Kontuš

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Hotel Kvarner

Hotel Kvarner

Ovo impozantno zdanje prvi je hotel izgrađen u Opatiji, danas već davne 1884. godine. Iako je najstariji hotel na istočnoj obali Jadrana, godine mu nisu naudile. Bio je poznat kao luksuzno okupljalište austrougarske aristokracije, a danas je najljepši simbol Opatije....