Hotel Hilton

Hotel Hilton  smjestio se na Kostabeli (tal. costa bella-lijepa obala), zelenom predjelu grada Rijeke, poznatom po stjenovitim plažama i dugačkoj šetnici. Svojim modernim izgledom i dizajnerskim uređenjem, izranja iz gotovo netaknute prirode nudeći savršeni sklad između pravog luksuza i opuštenog ozračja. Pažnja prema detaljima i ekskluzivna atmosfera čine Hotel Hilton pravi izbor za elegantna i romantična vjenčanja.

Restoran Nebo, nalazi se na vrhu Hotela pruža jedinstveni doživljaj zadivljujućeg pogleda na cijeli Kvarner i obližnju Opatiju. Ali nije samo pogled vrhunski, Nebo nudi nove visine hrvatske gastronomije uz respektabilno vodstvo Chefa Denija Srdoča, dobitnika nekoliko Michelinovih zvjezdica. Njegova izvanredna kreativnost spaja jedinstvenu vrhunsku kuhinju i autentične okuse Hrvatske. Oduševite svoje nepce jelima iz pomno osmišljenih degustacijskih jelovnika u kombinaciji s ekskluzivnim regionalnim vinima.

Restoranu Jedro na samoj plaži Hotela Hilton, fantastičan je izbor za ležerna vjenčanja. Spoj mediteranske kuhinje s obiljem lokalnih plodova, izuzetan pogled i blagi povjetarac s mora čine savršenu ravnotežu između izvanrednih okusa i čudesnog ozračja.

Za vaš nezaboravan događaj Hotel Hilton nudi različite lijepe oaze za okupljanje gostiju ili ceremoniju vjenčanja poput osunčane plaže i  mola,  ekskluzivnih vila s vlastitom terasom s pogledom na more ili za cocktail zabavu Caffe Viloresi. Bilo da želite veličanstven događaj ili intiman, s najvećom pažnjom osmišljeni prostori pridonijet će da vaše vjenčanje bude jedinstveno i izvrsno.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
7 Seas by Matija Bogdan

7 Seas by Matija Bogdan

Otok Krk je zaista jedan od dragulja na Jadranu. Poznat po svojoj raznovrsnoj ponudi koja privlači posjetitelje iz različitih dijelova svijeta, nudi prekrasne prirodne staze i dugačke šetnice, može se pohvaliti brojnim predivnim plažama, skrivenim uvalama i kristalno...

Hotel Kvarner

Hotel Kvarner

Ovo impozantno zdanje prvi je hotel izgrađen u Opatiji, danas već davne 1884. godine. Iako je najstariji hotel na istočnoj obali Jadrana, godine mu nisu naudile. Bio je poznat kao luksuzno okupljalište austrougarske aristokracije, a danas je najljepši simbol Opatije....