Vjenčani san ljetne noći

Dekoracije | Hotel Milenij | Vjenčanja na otvorenom

Lijepa naša Jadranska obala inspiracija je mnogim parovima iz inozemstva za njihova vjenčanja.. Tako je Opatija, privukla mladence iz Amerike, Cristu i Nicka, svojom arhitekturalnom ljepotom, bujnim stoljetnim parkovima i posebno bogatom kulturom poviješću. Bistro plavo more, blaga klima, sunce i dobrodošao povjetarac u vruće ljetno popodne savršena je kombinacija za vjenčanje na terasi.

Reći jedno drugom da na mirnoj terasi, koja se uzdiže poput pramca broda, oblaka iznad mora ili jednostavno u krošnjama magnolija, kako god doživite terasu, posebno je  intiman događaj.

Za večeru, gosti su se spustili na donju terasu, pored morske obale, uronjenu s jedne strane u lijepo njegovani park.

Glamurozni izgled terase dali su visoki zlatni svijećnjaci na stolovima uzvanika, raskošni cvjetni buketi u zlatnim kaležima, zlatni tanjuri, mnoštvo svjećica.

A kad se noć spustila, posebnu raskoš lijepe ljetne večeri dale su bezbrojne svjećice čije je sjaj titrao ispod baršunastog zvjezdanog neba.

Fotografije: Studio Kontuš

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima. Na žalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost....

Vjenčanje u vili u Crikvenici

Vjenčanje u vili u Crikvenici

Ljeto je naše najdraže godišnje doba za vjenčanja uz more. Najljepša  su u vrtovima vila. Maja i Gerhard željeli su intimnu cremoniju i večeru za najuži krug prijatelja i rođaka. Zato su odlučili da svoje vjenčanje proslave u vrtu svoje vile. Aperitiv...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *