Vjenčani san ljetne noći

Lijepa naša Jadranska obala inspiracija je mnogim parovima iz inozemstva za njihova vjenčanja.. Tako je Opatija, privukla mladence iz Amerike, Cristu i Nicka, svojom arhitekturalnom ljepotom, bujnim stoljetnim parkovima i posebno bogatom kulturom poviješću. Bistro plavo more, blaga klima, sunce i dobrodošao povjetarac u vruće ljetno popodne savršena je kombinacija za vjenčanje na terasi.

Reći jedno drugom da na mirnoj terasi, koja se uzdiže poput pramca broda, oblaka iznad mora ili jednostavno u krošnjama magnolija, kako god doživite terasu, posebno je  intiman događaj.

Za večeru, gosti su se spustili na donju terasu, pored morske obale, uronjenu s jedne strane u lijepo njegovani park.

Glamurozni izgled terase dali su visoki zlatni svijećnjaci na stolovima uzvanika, raskošni cvjetni buketi u zlatnim kaležima, zlatni tanjuri, mnoštvo svjećica.

A kad se noć spustila, posebnu raskoš lijepe ljetne večeri dale su bezbrojne svjećice čije je sjaj titrao ispod baršunastog zvjezdanog neba.

Fotografije: Studio Kontuš

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Hotel Milenij

Hotel Milenij

Razmazite se luksuzom! U ovom hotelu zadržan je stil tradicije i luksuzne klasike, a potom obogaćen modernim sadržajima. Hotel je smješten neposredno uz šetnicu Lungomare, ulazi u Park Sv. Jakova i kao lepeza otvara se pogled na poznato kupalište Slatina. Za...