Rustikalno, a mediteransko vjenčanje

Bevanda | Dekoracije

Odabir lokacija za vjenčanje vrlo je važan za dobro osmišljeno vjenčanje. A kad je to spoj vjenčanja  na plaži i modernog restorana uz more, onda je to poseban izazov za dekoraciju.

Sama ceremonija vjenčanja bila je na terasi starog/novog kupališta Angiolina. Spoj modernog i klasičnog u dekoraciji savršeno se uklopio u eksterijer.

Party dobrodošlice u lounge baru restorana Bevanda odlično je mjesto okupljanje gostiju prije ulaska u restoran.

Restoran je moderan s velikim otvorenim staklenim  stijenama prema moru, kroz koje pirka lagani povjetarac donoseći miris Mediterana. Plavo more i stjenovita obala  uklopljena s rustikalnom dekoracijom zaokružilo je jednu lijepu vjenčanu priču Katarine i Štefana. 

Fotografije: Mihoci studio

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima. Na žalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost....

Vjenčanje u vili u Crikvenici

Vjenčanje u vili u Crikvenici

Ljeto je naše najdraže godišnje doba za vjenčanja uz more. Najljepša  su u vrtovima vila. Maja i Gerhard željeli su intimnu cremoniju i večeru za najuži krug prijatelja i rođaka. Zato su odlučili da svoje vjenčanje proslave u vrtu svoje vile. Aperitiv...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *