Rustikalno, a mediteransko vjenčanje

Bevanda | Dekoracije

Odabir lokacija za vjenčanje vrlo je važan za dobro osmišljeno vjenčanje. A kad je to spoj vjenčanja  na plaži i modernog restorana uz more, onda je to poseban izazov za dekoraciju.

Sama ceremonija vjenčanja bila je na terasi starog/novog kupališta Angiolina. Spoj modernog i klasičnog u dekoraciji savršeno se uklopio u eksterijer.

Party dobrodošlice u lounge baru restorana Bevanda odlično je mjesto okupljanje gostiju prije ulaska u restoran.

Restoran je moderan s velikim otvorenim staklenim  stijenama prema moru, kroz koje pirka lagani povjetarac donoseći miris Mediterana. Plavo more i stjenovita obala  uklopljena s rustikalnom dekoracijom zaokružilo je jednu lijepu vjenčanu priču Katarine i Štefana. 

Fotografije: Mihoci studio

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Opatija je čarolija bogata šarmom i elegancijom. Između zelenih parkova i mirisnih vrtova ističu se stoljetna arhitektonska remek djela čija ljepota je nadahnjivala svjetski poznate književnike, glazbenike i umjetnike. Kristina i Andrej upravo su u  jednoj takvoj...

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima. Na žalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost....

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *