Bajkovito boho vjenčanje u vrtu vile

Dekoracije | Vila Ariston | Vjenčanja na otvorenom

Divno je sresti tako vesele i drage osobe kao što su Amna i Senad. Njihovo vjenčanje u Vili Ariston bilo je  toplo, srdačno i puno prijateljskog ozračja, upravo onakvo kakvi su i oni.

Dobrodošlicu gostima priredili su u vrtu uz more, ispod stoljetnih borova.

Poput šumske vile Amna se s ocem uz zvuke violine spustila do sjenice pripremljene za ceremoniju. U hladu glicinije koja već sto godina obavija sjenicu iznad morske obale čekao ju je Senad i razdragani gosti. Sjenica je bila dekorirana buketima u boho stilu koji su se izvrsno uklapali s lijepom njegovanim parkom vile s čijih su stabala vislili pomponi.

Večera je poslužena na predivnoj terasi vile. Gosti su uživali u delicijama pripremljenim na mediterasnki način, a dekoracija je bila usklađena, cvjetni aranžmani na stolovima u boho stilu, mnoštvo svijeća, detalja, a lijepo uređen  slatki stol privlačio je pažnju sladokuscima.

 Kad se spustila noć sve je još više izgledalo poput bajke, lijepo osvjetljen vrt i terasa, osvjetljeni pomponi, svjetlost tisuća svijećica, veseli glazba pozivala je na ples i zabavu.

 Bila je to  proslava njihove ljubavi, ali također proslava njihove obitelji i zajedništva u čarobnom vrtu uz more i zadivljujućem okruženju.

Fotografije: DT Studio weddings

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Čarobno vjenčanje u dvorcu

Čarobno vjenčanje u dvorcu

Vjenčanje u dvorcu uvijek budi romantične osjećaje, protkane čarobnim trenucima. Dvorac je savršena pozornica  za proslavu savršenog dana zbog svog prirodnog  okoliša, fascinantne povijesti, s poznatom, a opet, sofisticiranom atmosferom, s pažljivo izabranim...

Reci DA u Opatiji

Reci DA u Opatiji

Kad je ljubav u pitanju, Svijet je malen. Gdje god bila ljubav, pronađeš je. Hrvoje je svoju pronašao u dalekoj Koreji, ili je ona pronašla njega. A zajedno su, Jina i Hrvoje, svoje sudbonosno da odlučili izreći u Opatiji. Prijem je bio u Villi uronjenoj u predivan...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *