Bajkovito boho vjenčanje u vrtu vile

Divno je sresti tako vesele i drage osobe kao što su Amna i Senad. Njihovo vjenčanje u Vili Ariston bilo je  toplo, srdačno i puno prijateljskog ozračja, upravo onakvo kakvi su i oni.

Dobrodošlicu gostima priredili su u vrtu uz more, ispod stoljetnih borova.

Poput šumske vile Amna se s ocem uz zvuke violine spustila do sjenice pripremljene za ceremoniju. U hladu glicinije koja već sto godina obavija sjenicu iznad morske obale čekao ju je Senad i razdragani gosti. Sjenica je bila dekorirana buketima u boho stilu koji su se izvrsno uklapali s lijepom njegovanim parkom vile s čijih su stabala vislili pomponi.

Večera je poslužena na predivnoj terasi vile. Gosti su uživali u delicijama pripremljenim na mediterasnki način, a dekoracija je bila usklađena, cvjetni aranžmani na stolovima u boho stilu, mnoštvo svijeća, detalja, a lijepo uređen  slatki stol privlačio je pažnju sladokuscima.

 Kad se spustila noć sve je još više izgledalo poput bajke, lijepo osvjetljen vrt i terasa, osvjetljeni pomponi, svjetlost tisuća svijećica, veseli glazba pozivala je na ples i zabavu.

 Bila je to  proslava njihove ljubavi, ali također proslava njihove obitelji i zajedništva u čarobnom vrtu uz more i zadivljujućem okruženju.

Fotografije: DT Studio weddings

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Villa Ariston

Villa Ariston

Ova prekrasna vila okružena bajkovito lijepim vrtom, koji se pruža sve do mora, jedan je od najšarmantnijih hotela opatijske rivijere. Izgrađena krajem 19 stoljeća i rekonstruirana klasičnim stilom bečkog arhitekta Carla Seidla. Tokom svoje bogate povijesti, poželjela...