Bajkovito boho vjenčanje u vrtu vile

Dekoracije | Vila Ariston | Vjenčanja na otvorenom

Divno je sresti tako vesele i drage osobe kao što su Amna i Senad. Njihovo vjenčanje u Vili Ariston bilo je  toplo, srdačno i puno prijateljskog ozračja, upravo onakvo kakvi su i oni.

Dobrodošlicu gostima priredili su u vrtu uz more, ispod stoljetnih borova.

Poput šumske vile Amna se s ocem uz zvuke violine spustila do sjenice pripremljene za ceremoniju. U hladu glicinije koja već sto godina obavija sjenicu iznad morske obale čekao ju je Senad i razdragani gosti. Sjenica je bila dekorirana buketima u boho stilu koji su se izvrsno uklapali s lijepom njegovanim parkom vile s čijih su stabala vislili pomponi.

Večera je poslužena na predivnoj terasi vile. Gosti su uživali u delicijama pripremljenim na mediterasnki način, a dekoracija je bila usklađena, cvjetni aranžmani na stolovima u boho stilu, mnoštvo svijeća, detalja, a lijepo uređen  slatki stol privlačio je pažnju sladokuscima.

 Kad se spustila noć sve je još više izgledalo poput bajke, lijepo osvjetljen vrt i terasa, osvjetljeni pomponi, svjetlost tisuća svijećica, veseli glazba pozivala je na ples i zabavu.

 Bila je to  proslava njihove ljubavi, ali također proslava njihove obitelji i zajedništva u čarobnom vrtu uz more i zadivljujućem okruženju.

Fotografije: DT Studio weddings

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Opatija je čarolija bogata šarmom i elegancijom. Između zelenih parkova i mirisnih vrtova ističu se stoljetna arhitektonska remek djela čija ljepota je nadahnjivala svjetski poznate književnike, glazbenike i umjetnike. Kristina i Andrej upravo su u  jednoj takvoj...

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima. Na žalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost....

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *