Restoran Molo

Lokacije | Restoran Molo

Restoran Molo nalazi se na opatijskom molu. Moderno uređenim izgledom, terasom okrenutom svim stranama moru,  dočekuje sve goste koji u Opatiju stižu morskim putem. Smješten između drvenih brodica i modernih jahti na kamenoj rivi, nezaobilazno je mjesto na gastronomskoj karti Opatije.

Za vjenčanja vam pripremaju ukusne tradicionalne delicije pripremljene od lokalnih namirnica na suvremen način. Izgledom  i okusom pružit će užitak vama i vašim gostima. Za svadbenu večeru može primiti do 70 osoba.

Zbog svoje atraktivne pozicije, možete svojem vjenčanju dodati drugačiji sadržaj. Brodom otploviti do matičnog ureda u Voloskom ili crkve ili, jednostavno, organizirati cijelu ceremoniju vjenčanja na uglačanom sjajnom kamenom molu.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Villa Polesini – Istra

Villa Polesini – Istra

Profinjeni šarm Ville Polesini i njezinog brižljivo njegovanog vrta, smještenog pokraj samoga mora u povijesnoj jezgri Poreča, neodoljivo je okruženje za vjenčanja na otvorenom. Ova elegantna i prestižna vila za vjenčanja čarobna je nit koja će vaše vjenčanje učiniti...

Dvorac Belaj u Istri

Dvorac Belaj u Istri

Prvi susret s Dvorcem Belaj,  okruženim  zelenim vinogradima, smještenim u brežuljkastom zelenom krajoliku Istre ostavit će vas bez daha. Ovaj ladanjski dvorac iz 16.st. usred vinograda pružit će vam pitoresknu sliku koju možete usporediti s idiličnim...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *