Restoran Molo

Restoran Molo nalazi se na opatijskom molu. Moderno uređenim izgledom, terasom okrenutom svim stranama moru,  dočekuje sve goste koji u Opatiju stižu morskim putem. Smješten između drvenih brodica i modernih jahti na kamenoj rivi, nezaobilazno je mjesto na gastronomskoj karti Opatije.

Za vjenčanja vam pripremaju ukusne tradicionalne delicije pripremljene od lokalnih namirnica na suvremen način. Izgledom  i okusom pružit će užitak vama i vašim gostima. Za svadbenu večeru može primiti do 70 osoba.

Zbog svoje atraktivne pozicije, možete svojem vjenčanju dodati drugačiji sadržaj. Brodom otploviti do matičnog ureda u Voloskom ili crkve ili, jednostavno, organizirati cijelu ceremoniju vjenčanja na uglačanom sjajnom kamenom molu.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
7 Seas by Matija Bogdan

7 Seas by Matija Bogdan

Otok Krk je zaista jedan od dragulja na Jadranu. Poznat po svojoj raznovrsnoj ponudi koja privlači posjetitelje iz različitih dijelova svijeta, nudi prekrasne prirodne staze i dugačke šetnice, može se pohvaliti brojnim predivnim plažama, skrivenim uvalama i kristalno...

Hotel Hilton

Hotel Hilton

Hotel Hilton  smjestio se na Kostabeli (tal. costa bella-lijepa obala), zelenom predjelu grada Rijeke, poznatom po stjenovitim plažama i dugačkoj šetnici. Svojim modernim izgledom i dizajnerskim uređenjem, izranja iz gotovo netaknute prirode nudeći savršeni sklad...