Villa Lav, Bale

Lokacije | Villa Lav, Bale

Bezvremenski šarm Ville Lav u Balama je prekrasna kulisa za vaš veliki dan. Ovo romantično mjesto učinit će atmosferu čarobnom. Terasa  pokraj bazena, okruženog zelenilom i procvjetalim raslinjem, stabla masline, zelena livada ispred kamene kuće, obrubljena kamenim zidom s dubokom hladovinom stoljetnog oraha, sve to bajkovite su mogućnosti izbora za proslavu vašeg vjenčanja.

Ljubazni domaćini pridonijet će ljupkoj atmosferi odličnim izborom domaćih jela, pripremljenih od lokalnih namirnica.

U Villi Lav možete pronaći nekoliko savršenih pozicija za ceremoniju vjenčanja s puno emocija, a za one koji se odluče za crkveno vjenčanje, u blizini vile je i crkva iz 9 st. u koju se ulazi s jedinstveno šarmantnog trga/parka koji će vas očarati.

Vjerujemo da ćete uživati u svakom trenutku provedenom u ovoj vili. Večeru možete organizirati i za 150 osoba uz mogućnost postavljanja šatora.

Vila Lav može vam ponuditi i smještaj za vas i vaše goste. Raspolažu s određenim brojem soba i apartmana, ali dodatno možete rezervirati i smještaj u ovom povijesnom istarskom gradiću.

Neka od vjenčanja u villi lav, bale
Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Hotel Ikador

Hotel Ikador

Usred slikovite opatijske rivijere nalazi se oaza istinskog hedonizma, Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa. Za njegovo uređenje zaslužan je međunarodno priznati arhitektonski studio Artelior. Smješten je unutar parka veličine 5 tisuća kvadrata te je podzemnim...

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Special Venues: Villa Lav - KONGRES – Europe Events and Meetings Industry Magazine - […] T: +385 97 705 0015 W: https://www.noidue.hr/villa-lav-bale/ […]

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *