Villa Lav, Bale

Bezvremenski šarm Ville Lav u Balama je prekrasna kulisa za vaš veliki dan. Ovo romantično mjesto učinit će atmosferu čarobnom. Terasa  pokraj bazena, okruženog zelenilom i procvjetalim raslinjem, stabla masline, zelena livada ispred kamene kuće, obrubljena kamenim zidom s dubokom hladovinom stoljetnog oraha, sve to bajkovite su mogućnosti izbora za proslavu vašeg vjenčanja.

Ljubazni domaćini pridonijet će ljupkoj atmosferi odličnim izborom domaćih jela, pripremljenih od lokalnih namirnica.

U Villi Lav možete pronaći nekoliko savršenih pozicija za ceremoniju vjenčanja s puno emocija, a za one koji se odluče za crkveno vjenčanje, u blizini vile je i crkva iz 9 st. u koju se ulazi s jedinstveno šarmantnog trga/parka koji će vas očarati.

Vjerujemo da ćete uživati u svakom trenutku provedenom u ovoj vili. Večeru možete organizirati i za 150 osoba uz mogućnost postavljanja šatora.

Vila Lav može vam ponuditi i smještaj za vas i vaše goste. Raspolažu s određenim brojem soba i apartmana, ali dodatno možete rezervirati i smještaj u ovom povijesnom istarskom gradiću.

Neka od vjenčanja u villi lav, bale
Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
7 Seas by Matija Bogdan

7 Seas by Matija Bogdan

Otok Krk je zaista jedan od dragulja na Jadranu. Poznat po svojoj raznovrsnoj ponudi koja privlači posjetitelje iz različitih dijelova svijeta, nudi prekrasne prirodne staze i dugačke šetnice, može se pohvaliti brojnim predivnim plažama, skrivenim uvalama i kristalno...

Hotel Hilton

Hotel Hilton

Hotel Hilton  smjestio se na Kostabeli (tal. costa bella-lijepa obala), zelenom predjelu grada Rijeke, poznatom po stjenovitim plažama i dugačkoj šetnici. Svojim modernim izgledom i dizajnerskim uređenjem, izranja iz gotovo netaknute prirode nudeći savršeni sklad...