Elopement vjenčanja

Elopement vjenčanja su idealna za parove koji žele pobjeći od tradicionalnih običaja i obaveza koji su sastavni dio klasičnih vjenčanja.  Mogu se organizirati kao građanska, u tom slučaju iziskuju sve zakonske obveze za  dogovaranje ceremonije i pripremu dokumenata  ili  kao simbolična, jedinstvena, uz davanje zavjeta ili pripremu posebnih ceremonija vjenčanja. Jedno im je zajedničko – pronalazak pravog planera vjenčanja, dekoratera i fotografa.

Naglasak ovih vjenčanja je u samom činu ceremonije, a izbjegava se sve ono što klasična vjenčanja imaju, velika okupljanja, odlazak u restoran, ples, čin rezanja torte i uobičajeni protokolni dijelovi vjenčanja.

Sama ceremonija uključuje mladence, kumove, matičara ili voditelja ceremonije, fotografa, organizatora i eventualno vrlo, vrlo uski krug obitelji i prijatelja.

Elopement vjenčanja su idealna za parove koji ne vole biti u centru pažnje i žele nezaboravno vjenčanje bez velikih financijskih izdataka i organizacijskog stresa. Uistinu su posebna jer se organiziraju na nezamislivim, a mladencima omiljenim mjestima-lokacijama.

Predivne fotografije mladenaca zabilježene uz morske pejzaže,  plaže, svjetionike, šumske livade, planinske proplanke, gradine i kapelice, pune su osjećaja ljubavi, emocija, predanosti,  dobrog  ozračja i nezaboravne estetike.

Iako s manje protokola, jednako se uživa se u odabiru vjenčane odjeće i prstenja te cijelog stylinga i odabira čarobnog mjesta za vjenčanja.

Mi u Noi due,  kao planeri, nudimo:

  • prijedloge predivnih intimnih lokacija
  • pripremu dokumenata i prijavu matičnom uredu
  • fotografe i snimatelje
  • vjenčani buket
  • uređenje mjesta ceremonije
  • glazbu
  • beauty service (make up i frizura)
  • koordinaciju ceremonije

Izaberite sve što biste željeli i s posebnim zadovoljstvom složiti ćemo vam paket po vašoj mjeri!

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
7 Seas by Matija Bogdan

7 Seas by Matija Bogdan

Otok Krk je zaista jedan od dragulja na Jadranu. Poznat po svojoj raznovrsnoj ponudi koja privlači posjetitelje iz različitih dijelova svijeta, nudi prekrasne prirodne staze i dugačke šetnice, može se pohvaliti brojnim predivnim plažama, skrivenim uvalama i kristalno...