Cijena organizacije vjenčanja

Planiranje uspješnog vjenčanja zahtijeva strpljivu i dugotrajnu pripremu te znanja iz mnogih područja. Iskusni organizatori vjenčanja imaju kompleksno znanje iz svih područja vezanih uz organizaciju vjenčanja.

Angažiranje profesionalnog planera vjenčanja znači provođenje vašeg plana, protokola i satnice točno onako kako ste htjeli i u konačnici donosi vam manje stresa. Osim toga, planiranje vjenčanja je izazov u kojem je glavni zadatak ostvariti snove u zadanim financijskim okvirima. Zato je važno odrediti budžet i prioritete kako ne bi bilo iznenađenja tijekom planiranja.

Često pitanje koje nam mladenci postavljaju je: „Koja je cijena organizacije vjenčanja?“  Ja bih rekla: „Planiranje nema cijenu“, mislim doslovno.

Mi kao organizatori, ne naplaćujemo svoje usluge, dakle, sama organizacija vjenčanja za mladenca je besplatna. U vremenima kad se sve naplaćuje zvuči nemoguće. Ali nije, nas plaćaju naši partneri, hoteli, restorani, fotografi, snimatelji i mnogi drugi bez čijeg udjela ne biste mogli zamisliti svoje vjenčanje. S njima imamo ugovore o posredovanju, a vama prenosimo  detaljne informacije, ponude i uvjete njihovog poslovanja. Rezervaciju možete izvršiti preko nas, ali rado ćemo vam dati i njihove kontakte kako biste i njih upoznali. Tako radimo od samog početka našeg poslovanja. Dakle, cijena je za vas ista, organizirali preko nas ili izravno. Mi se brinemo da uz vrijedne informacije, vi uštedite vrijeme i novac te da se na vlastitom vjenčanju osjećate kao gost.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Dvije generacije mladenaca

Dvije generacije mladenaca

Kad smo prije mnogo godina organizirali vjenčanje, nismo ni sanjali da će ponovni susret s mladencima biti prepun divnih emocija. Sreli smo se u  malo izmijenjenim ulogama. Mi u istoj ulozi kao planeri vjenčanja, ali mladenci u drugoj, jednako lijepoj: sretni...