Cijena organizacije vjenčanja

Predlažemo

Planiranje uspješnog vjenčanja zahtijeva strpljivu i dugotrajnu pripremu te znanja iz mnogih područja. Iskusni organizatori vjenčanja imaju kompleksno znanje iz svih područja vezanih uz organizaciju vjenčanja.

Angažiranje profesionalnog planera vjenčanja znači provođenje vašeg plana, protokola i satnice točno onako kako ste htjeli i u konačnici donosi vam manje stresa. Osim toga, planiranje vjenčanja je izazov u kojem je glavni zadatak ostvariti snove u zadanim financijskim okvirima. Zato je važno odrediti budžet i prioritete kako ne bi bilo iznenađenja tijekom planiranja.

Često pitanje koje nam mladenci postavljaju je: „Koja je cijena organizacije vjenčanja?“  Ja bih rekla: „Planiranje nema cijenu“, mislim doslovno.

Mi kao organizatori, ne naplaćujemo svoje usluge, dakle, sama organizacija vjenčanja za mladenca je besplatna. U vremenima kad se sve naplaćuje zvuči nemoguće. Ali nije, nas plaćaju naši partneri, hoteli, restorani, fotografi, snimatelji i mnogi drugi bez čijeg udjela ne biste mogli zamisliti svoje vjenčanje. S njima imamo ugovore o posredovanju, a vama prenosimo  detaljne informacije, ponude i uvjete njihovog poslovanja. Rezervaciju možete izvršiti preko nas, ali rado ćemo vam dati i njihove kontakte kako biste i njih upoznali. Tako radimo od samog početka našeg poslovanja. Dakle, cijena je za vas ista, organizirali preko nas ili izravno. Mi se brinemo da uz vrijedne informacije, vi uštedite vrijeme i novac te da se na vlastitom vjenčanju osjećate kao gost.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Vjenčanja na otvorenom

Vjenčanja na otvorenom

Zadnjih godina vjenčanja na otvorenom želje su brojnih mladenaca. Dolaskom toplijih dana mnogi mladenci zamišljaju svoje vjenčanje u ambijentu okruženi zelenilom mediteranskih parkova, ispod zvijezdanog neba uz šum mora i dašak osvježavajućeg maestrala. Planiranje...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *