Pre wedding u boji ljubavi

Na destinacijskim vjenčanjima, susret gostiju na večeri uoči vjenčanja zadnjih godina sve su popularnija. To je savršena prilika za goste koji su netom stigli da se bolje upoznaju s drugim gostima. Za ležerniji početak, večera se može organizirati na buffet stolu kako bi se gosti mogli lakše izmiješati i upoznati. Za razliku od svadbene večere koja se vrti oko glazbe i plesa, ova večer bi trebala proteći u prisjećanju na njihove uspomene i događaje vezane uz mladence. Opuštajući izbor glazbe, također je, dobrodošao. Probna večer uvijek je zabavna i živahna.

Takvu jednu lijepu, toplu i veselu večeru imali su Stefani i Diego u vrtu Ville Arisoton. Tema večeri bila je Ljubav. Sve je bilo u boji ljubavi – crveno, a gosti su to popratili dress codom u crvenoj boji.

Fotografije: Studio Kontuš

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Villa Ariston

Villa Ariston

Ova prekrasna vila okružena bajkovito lijepim vrtom, koji se pruža sve do mora, jedan je od najšarmantnijih hotela opatijske rivijere. Izgrađena krajem 19 stoljeća i rekonstruirana klasičnim stilom bečkog arhitekta Carla Seidla. Tokom svoje bogate povijesti, poželjela...