Vjenčanje u vili u Crikvenici

Ljeto je naše najdraže godišnje doba za vjenčanja uz more. Najljepša  su u vrtovima vila. Maja i Gerhard željeli su intimnu cremoniju i večeru za najuži krug prijatelja i rođaka. Zato su odlučili da svoje vjenčanje proslave u vrtu svoje vile.

Aperitiv dobrodošlice poslužen je na terasi ispod sjenice, a gosti su mogli uživati u prekrasnom panoramskom pogledu na cijeli Kvarner. Obred vjenčanja održali su na zelenoj travici uz terasu, gdje smo postavili stolice za sve uzvanike. Maja se spustila s kata kroz lijepo, moderno uređenu vilu,  bijelom tepih stazom prošetala između stolica s razdraganim gostima  do Gerhardta koji ju je čekao  s kumovima na mjestu ceremonije.

Večera je poslužena za dugačkim stolom, uz bazen, dekoriranim cvjetnim buketima od ruža, hortenzija i semprevivie i bezbroj svijeća. Mladenka je htjela  i nešto decentno zlatno pa smo se odlučili za lagano zlatne vaze, a salvete smo ukrasili zlatnim mašnama.

Gosti su  mogli uživati u prekrasnom zalasku sunca, a kad je noć pala, svijeće oko bazena, u vrtu i na samom svečanom stolu stvarale su vlastitu zvijezdanu galaksiju.

Nakon ukusne večere gosti su se zabavljali uz glazbu plešući na podiju uz bazen.

Bila je to jedna večer svečana, lijepa i opuštena koju će, sigurno smo, Majini i Gerhardtovi gosti pamtiti.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Vjenčanje na plažama

Vjenčanje na plažama

Posebno zanimljiva su vjenčanja na plažama. Preporučamo ih za vjenčanja gdje su većina uzvanika mladi ljudi. Izbor plaže kao destinacije za vjenčanje idealan je za ležerna vjenčanja. Ali takav izbor zahtjeva posebnu pripremu i dobru organizaciju! Kako bi...