Vjenčanje u vili u Crikvenici

Vjenčanja na otvorenom | Dekoracije

Ljeto je naše najdraže godišnje doba za vjenčanja uz more. Najljepša  su u vrtovima vila. Maja i Gerhard željeli su intimnu cremoniju i večeru za najuži krug prijatelja i rođaka. Zato su odlučili da svoje vjenčanje proslave u vrtu svoje vile.

Aperitiv dobrodošlice poslužen je na terasi ispod sjenice, a gosti su mogli uživati u prekrasnom panoramskom pogledu na cijeli Kvarner. Obred vjenčanja održali su na zelenoj travici uz terasu, gdje smo postavili stolice za sve uzvanike. Maja se spustila s kata kroz lijepo, moderno uređenu vilu,  bijelom tepih stazom prošetala između stolica s razdraganim gostima  do Gerhardta koji ju je čekao  s kumovima na mjestu ceremonije.

Večera je poslužena za dugačkim stolom, uz bazen, dekoriranim cvjetnim buketima od ruža, hortenzija i semprevivie i bezbroj svijeća. Mladenka je htjela  i nešto decentno zlatno pa smo se odlučili za lagano zlatne vaze, a salvete smo ukrasili zlatnim mašnama.

Gosti su  mogli uživati u prekrasnom zalasku sunca, a kad je noć pala, svijeće oko bazena, u vrtu i na samom svečanom stolu stvarale su vlastitu zvijezdanu galaksiju.

Nakon ukusne večere gosti su se zabavljali uz glazbu plešući na podiju uz bazen.

Bila je to jedna večer svečana, lijepa i opuštena koju će, sigurno smo, Majini i Gerhardtovi gosti pamtiti.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Opatija je čarolija bogata šarmom i elegancijom. Između zelenih parkova i mirisnih vrtova ističu se stoljetna arhitektonska remek djela čija ljepota je nadahnjivala svjetski poznate književnike, glazbenike i umjetnike. Kristina i Andrej upravo su u  jednoj takvoj...

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima. Na žalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost....

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *