Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Dekoracije | Inspiracije

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima. Na žalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost. Nedostaje nam radost planiranja, osmjesi na licima, uzbuđenja među sudionicima, kreativnost, inspiracija, mašta bez granica!

U ovim neizvjesnim i pomalo teškim vremenima započeli smo jedan veseli projekt, vjenčanje plišanih medvjedića, kojim želimo razveseliti prijatelje i poznanike. Oduvijek medvjedići izmamljuju osmjeh i nježnost kod male djece, ali i odraslih. I mali i veliki bili su svjedoci naših odrastanja, grlili nas i tješili na tom putu. A znate li kako je sve počelo? Na terasi jedne riječke slastičarnice gdje su medvjedići ove COVID-19 zime boravili umjesto nas ljudi. Tamo su se upoznali, zaljubili te s prvim zrakama proljetnog sunca zaručili te odlučili i vjenčati.

S velikim veseljem prionuli smo planiranju i organizaciji vjenčanja Ursule i Bernia.

Ursula i Bernie imali su pune šape posla! Izabrali su pozivnice, slatki meni, torte i kolače, darove za svoje plišane goste, cvijeće, vjenčanicu, odijelo, leptir mašnu i ostale važne detalje poput fotografa i snimatelja koji će zabilježiti njihov čarobni dan.

Svaki dio naše lijepe zemlje može biti predivna scenografija za vjenčanja. Za Ursulu i Bernia izabrali smo šumu Gorskog kotara. Jer gdje bi medvjedići željeli imati svoje vjenčanje, nego u šumi?!

Ovom medenom pričom želimo inspirirati, razveseliti i poručiti mladim ljudima da vjeruju u ljubav, da krenu upravo sada njihovim putem.

I neka svaka vjenčana priča mladenaca bude najljepše ispričana priča baš poput Uršulove i Bernijeve.

Uživajte u ljubavnoj priči medvjedića iz Gorskog kotara!

Sve o Ursuli i Berniu, kako su se odvijale pripreme za vjenčanje i sve ono što tek slijedi možete pratiti na njihovoj facebook stranici Ursula & Bernie.

Suradnici: CACAO SLASTIČARNA / FOTO STUDIO KONTUŠ / VIB STUDIO / FRIZERSKI SALON 4 LOOK / ODIJELA FIDELIO  / VJENČANICE BIBA / IMANJE VILLA ROSEMARY / OPG TOMIĆ MED / VJENČANO PRSTENJE KOCI / MARTINA POZIVNICE

Medijski su priču popratili:

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Opatija je čarolija bogata šarmom i elegancijom. Između zelenih parkova i mirisnih vrtova ističu se stoljetna arhitektonska remek djela čija ljepota je nadahnjivala svjetski poznate književnike, glazbenike i umjetnike. Kristina i Andrej upravo su u  jednoj takvoj...

Vjenčanje u vili u Crikvenici

Vjenčanje u vili u Crikvenici

Ljeto je naše najdraže godišnje doba za vjenčanja uz more. Najljepša  su u vrtovima vila. Maja i Gerhard željeli su intimnu cremoniju i večeru za najuži krug prijatelja i rođaka. Zato su odlučili da svoje vjenčanje proslave u vrtu svoje vile. Aperitiv...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *