Vjenčanje u ritmu Afrike

Dekoracije | Hotel Royal | Inspiracije

Protekla godina bila je nevjerojatna za mnoge parove. Iznimka nisu bili ni Elizabeth i Natko. Kako je godina odmicala, a mjere popuštale, nakon nekoliko odgađanja datuma, vjenčanje su održali u listopadu.

A nije im bilo jednostavno! Oboje žive u Belgiji, Natko je iz Hrvatske, a Elizabeth iz Nigerije. Nije bilo jednostavno okupiti prijatelje i rođake iz dalekih zemalja u jedinstvenu Opatiju.

Uspjeli su! Sa sobom su donijeli sunce, smijeh, radost i veselje. Glazba i ples ispunjavali su cijeli prostor unoseći prštavu energiju među goste koje je ponio nevjerojatan ritam Afrike. Njihovo vjenčanje pamtit ću kao izuzetan susret dviju kultura ispunjeno ljubavlju i smijehom.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Čarobno vjenčanje u dvorcu

Čarobno vjenčanje u dvorcu

Vjenčanje u dvorcu uvijek budi romantične osjećaje, protkane čarobnim trenucima. Dvorac je savršena pozornica  za proslavu savršenog dana zbog svog prirodnog  okoliša, fascinantne povijesti, s poznatom, a opet, sofisticiranom atmosferom, s pažljivo izabranim...

Reci DA u Opatiji

Reci DA u Opatiji

Kad je ljubav u pitanju, Svijet je malen. Gdje god bila ljubav, pronađeš je. Hrvoje je svoju pronašao u dalekoj Koreji, ili je ona pronašla njega. A zajedno su, Jina i Hrvoje, svoje sudbonosno da odlučili izreći u Opatiji. Prijem je bio u Villi uronjenoj u predivan...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *