Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Opatija je čarolija bogata šarmom i elegancijom. Između zelenih parkova i mirisnih vrtova ističu se stoljetna arhitektonska remek djela čija ljepota je nadahnjivala svjetski poznate književnike, glazbenike i umjetnike.

Kristina i Andrej upravo su u  jednoj takvoj vili pronašli nadahnuće za proslavu njihovog posebnog dana. I zaista je bio poseban jer su i oni takvi, posebni, veseli, opušteni, puni smijeha i spontane radosti.

Dan je bio lijep, oni raspoloženi za photosession u jedinstvenim Amerikanskim vrtovima Opatije. Procvjetale kamelije, mirisne magnolije, sjenice od ruža, stabla naranča – divna scenografija za divna sjećanja.

Svoje „da“ izrekli su u vrtu Ville Ariston koji smo kao i sjenicu iznad mora, mjesto ceremonije, uredili za taj  svečani događaj.  Kristina se u pratnji oca spustila kamenim stepenica na kojima su se isticale vaze s hortenzijama i božurima.

Veseli, divni, raspoloženi  slavlje su nastavili u restoranu za čije smo se uređenje, također mi pobrinuli. Nježni proljetni božuri uz mediteransko bilje, masline i semprevivu bila je Kristinina želja, a mi, mi smo se s radošću potrudili ostvariti je.  

Fotograf: Dario Maršanić

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Villa Ariston

Villa Ariston

Ova prekrasna vila okružena bajkovito lijepim vrtom, koji se pruža sve do mora, jedan je od najšarmantnijih hotela opatijske rivijere. Izgrađena krajem 19 stoljeća i rekonstruirana klasičnim stilom bečkog arhitekta Carla Seidla. Tokom svoje bogate povijesti, poželjela...