Mirisne peonie u vrtu Vile Ariston

Vila Ariston | Dekoracije

Opatija je čarolija bogata šarmom i elegancijom. Između zelenih parkova i mirisnih vrtova ističu se stoljetna arhitektonska remek djela čija ljepota je nadahnjivala svjetski poznate književnike, glazbenike i umjetnike.

Kristina i Andrej upravo su u  jednoj takvoj vili pronašli nadahnuće za proslavu njihovog posebnog dana. I zaista je bio poseban jer su i oni takvi, posebni, veseli, opušteni, puni smijeha i spontane radosti.

Dan je bio lijep, oni raspoloženi za photosession u jedinstvenim Amerikanskim vrtovima Opatije. Procvjetale kamelije, mirisne magnolije, sjenice od ruža, stabla naranča – divna scenografija za divna sjećanja.

Svoje „da“ izrekli su u vrtu Ville Ariston koji smo kao i sjenicu iznad mora, mjesto ceremonije, uredili za taj  svečani događaj.  Kristina se u pratnji oca spustila kamenim stepenica na kojima su se isticale vaze s hortenzijama i božurima.

Veseli, divni, raspoloženi  slavlje su nastavili u restoranu za čije smo se uređenje, također mi pobrinuli. Nježni proljetni božuri uz mediteransko bilje, masline i semprevivu bila je Kristinina želja, a mi, mi smo se s radošću potrudili ostvariti je.  

Fotograf: Dario Maršanić

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje plišanih medvjedića Ursule i Bernia

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima. Na žalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost....

Vjenčanje u vili u Crikvenici

Vjenčanje u vili u Crikvenici

Ljeto je naše najdraže godišnje doba za vjenčanja uz more. Najljepša  su u vrtovima vila. Maja i Gerhard željeli su intimnu cremoniju i večeru za najuži krug prijatelja i rođaka. Zato su odlučili da svoje vjenčanje proslave u vrtu svoje vile. Aperitiv...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *