Vjenčanje na brodu

Jadranska obala je jedna od najljepših obala i mnogima je  poželjna destinacija za posebna vjenčanja. Organizirati vjenčanje na brodu ploveći Jadranskim morem jedno je od nezaboravnih iskustava za mladence i njihove goste.  Pogled s mora na Jadransku obalu daje posebnu atmosferu vašem događaju. Sugestivni krajolik mijenja se ovisno o noći i danu. Danju pitoreskne uvale, šljunčane plaže, odsjaj zlata u moru, noću treperava svijetla u daljini, baršunasto nebo osuto zvijezdama.

Bez obzira odlučite li organizirati cijelo vjenčanje na brodu, provozati goste od crkve do restorana ili otploviti s  gostima na izlet prije ili poslije dana vjenčanja, na raspolaganju imate razne tipove brodova. Možete odabrati prema vašim potrebama i ukusu najprikladniji brod kako bi vaš događaj bio jedinstven, romantičan i neponovljiv.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Stolice i presvlake za stolice

Stolice i presvlake za stolice

Osim presvlaka za vjenčanja, u ponudi imamo i dizajnerske stolice za vjenčanja. Što se tiče oblikovanja sjedećih mjesta ili traženja savršene stolice koja će upotpuniti ukrase vašeg stola i temu vjenčanja, na raspolaganju imamo mnoštvo svadbenih stolica.