Hotel Ikador

Lokacije | Hotel Ikador

Usred slikovite opatijske rivijere nalazi se oaza istinskog hedonizma, Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa.

Za njegovo uređenje zaslužan je međunarodno priznati arhitektonski studio Artelior. Smješten je unutar parka veličine 5 tisuća kvadrata te je podzemnim tunelom ispod šetnice Lungomare povezan s privatnom plažom koja omogućuje i vez za brodove.  

Elegantno i sofisticirano uređen interijer ostavlja snažan dojam o pažljivo biranim detaljima i željom za ugodu svakog gosta.

 Boutique hotel Ikador ima 8 luksuznih soba i 6 ekskluzivnh suiteova u kojima može primiti 42 osobe. Hotel se ističe i najluksuznijim predsjedničkim apartmanom veličine čak 280 kvadrata te 145 kvadrata terase.

U sklopu ovog  5* luxury hotela nalaze se FINI DINING restoran Nobilion i elegantan cigar bar Edgar, idealan za druženje uz birane viskije ili rijetka arhivska vina, kao mogući muški kutak za vjenčanja.

U ovom hotelu mogu se organizirati vjenčanja s do 50 uzvanika koji je ujedno i kapacitet restorana Nobilion.

Restoran Nobilion pod vodstvom iskusnog chefa Željka Jovanovića vješto spaja iznimnu lepezu pomno odabranih domaćih namirnica s najboljim vinima u stvaranju izvanrednog iskustva izvornog Mediterana. Nobilion nije samo mjesto fine dininga nego i mjesto istinskog uživanja za moderne hedoniste.

Partnerstvom Ikadora i Riva Yachts  Ikador je lokacija tek četvrtog Riva Loungea u svijetu, pod nazivom Riva Lounge Ikador Opatija, čime se hotel svrstava u sam vrh ponude svjetskih elitnih destinacija poput Monte Carla, Venecije i Mikonosa.

Razni hotelski sadržaji kao i terase, park i plaža veliki su potencijal u stvaranju posebnog i vrlo excluzivnog  vjenčanja kakvog  nema na području Kvarnera.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Vjenčanje na plažama

Vjenčanje na plažama

Posebno zanimljiva su vjenčanja na plažama. Preporučamo ih za vjenčanja gdje su većina uzvanika mladi ljudi. Izbor plaže kao destinacije za vjenčanje idealan je za ležerna vjenčanja. Ali takav izbor zahtjeva posebnu pripremu i dobru organizaciju! Kako bi...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *