Hotel Ikador

Usred slikovite opatijske rivijere nalazi se oaza istinskog hedonizma, Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa.

Za njegovo uređenje zaslužan je međunarodno priznati arhitektonski studio Artelior. Smješten je unutar parka veličine 5 tisuća kvadrata te je podzemnim tunelom ispod šetnice Lungomare povezan s privatnom plažom koja omogućuje i vez za brodove.  

Elegantno i sofisticirano uređen interijer ostavlja snažan dojam o pažljivo biranim detaljima i željom za ugodu svakog gosta.

 Boutique hotel Ikador ima 8 luksuznih soba i 6 ekskluzivnh suiteova u kojima može primiti 42 osobe. Hotel se ističe i najluksuznijim predsjedničkim apartmanom veličine čak 280 kvadrata te 145 kvadrata terase.

U sklopu ovog  5* luxury hotela nalaze se FINI DINING restoran Nobilion i elegantan cigar bar Edgar, idealan za druženje uz birane viskije ili rijetka arhivska vina, kao mogući muški kutak za vjenčanja.

U ovom hotelu mogu se organizirati vjenčanja s do 50 uzvanika koji je ujedno i kapacitet restorana Nobilion.

Restoran Nobilion pod vodstvom iskusnog chefa Željka Jovanovića vješto spaja iznimnu lepezu pomno odabranih domaćih namirnica s najboljim vinima u stvaranju izvanrednog iskustva izvornog Mediterana. Nobilion nije samo mjesto fine dininga nego i mjesto istinskog uživanja za moderne hedoniste.

Partnerstvom Ikadora i Riva Yachts  Ikador je lokacija tek četvrtog Riva Loungea u svijetu, pod nazivom Riva Lounge Ikador Opatija, čime se hotel svrstava u sam vrh ponude svjetskih elitnih destinacija poput Monte Carla, Venecije i Mikonosa.

Razni hotelski sadržaji kao i terase, park i plaža veliki su potencijal u stvaranju posebnog i vrlo excluzivnog  vjenčanja kakvog  nema na području Kvarnera.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
7 Seas by Matija Bogdan

7 Seas by Matija Bogdan

Otok Krk je zaista jedan od dragulja na Jadranu. Poznat po svojoj raznovrsnoj ponudi koja privlači posjetitelje iz različitih dijelova svijeta, nudi prekrasne prirodne staze i dugačke šetnice, može se pohvaliti brojnim predivnim plažama, skrivenim uvalama i kristalno...

Hotel Hilton

Hotel Hilton

Hotel Hilton  smjestio se na Kostabeli (tal. costa bella-lijepa obala), zelenom predjelu grada Rijeke, poznatom po stjenovitim plažama i dugačkoj šetnici. Svojim modernim izgledom i dizajnerskim uređenjem, izranja iz gotovo netaknute prirode nudeći savršeni sklad...