Dvije generacije mladenaca

Kad smo prije mnogo godina organizirali vjenčanje, nismo ni sanjali da će ponovni susret s mladencima biti prepun divnih emocija. Sreli smo se u  malo izmijenjenim ulogama. Mi u istoj ulozi kao planeri vjenčanja, ali mladenci u drugoj, jednako lijepoj: sretni roditelji na vjenčanju svoje kćeri Doris i njezinog odabranika Patrika. 

Vjenčanje Doris i Patrika od samog početka bilo je ispunjeno lijepim emocija. Svijetla, suncem ispunjena ceremonija vjenčanja održala se u slikovitim vrtu restorana Dida. Sunčeve zrake spuštale su se nježno kroz razgranate krošnje stabala pretvarajući zeleno lišće u čarobnu igru svijetla i sjene.

Nakon ceremonije vjenčanja, gosti su se zadržali u vrtu i na kamenoj terasi s pogledom na more ispijajući pjenušac prije nego što će se popeli na terasu za svečanu večeru.  

Na terasi za svadbenu večeru, stolovi su bili dugački, pravokutni na kojima su se isticale cvjetne dekoracije u pastelnim tonovima. Cvijeće u nježnim tonovima odražavalo je ugođaj vrta i nadolazećeg ljeta. Salvetom zavezana mašna u boji vjenčanja i nježni cvijetak na staklenom tanjuru, treptaji svijeća, nebo osuto zvijezdama i ozračje ispunjeno ljubavlju, sretan dan koji ostaje za pamćenje.

A nama?! Imali li većeg zadovoljstava kad ti mladenka kaže da je njeno vjenčanje bilo jednako savršeno kao i vjenčanje njezine kćeri danas. Kompliment do neba! Ima li većeg podstreka i zadovoljstva kad možeš tako usrećiti ljude!

Fotograf: Dario Maršanić

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Restoran Dida

Restoran Dida

Ako planirate svoje vjenčanje prepuno romantike, preporučili bismo Vam restoran Dida u Crikvnici. Sigurni smo da ćete se zaljubiti u sanjivu estetiku ovog mjesta za vjenčanja koje se može pohvaliti eteričnim, očaravajuće idiličnim ozračjem. Smješten je pokraj morske...

Cijena organizacije vjenčanja

Cijena organizacije vjenčanja

Planiranje uspješnog vjenčanja zahtijeva strpljivu i dugotrajnu pripremu te znanja iz mnogih područja. Iskusni organizatori vjenčanja imaju kompleksno znanje iz svih područja vezanih uz organizaciju vjenčanja. Angažiranje profesionalnog planera vjenčanja znači...