Bevanda

Bevanda | Lokacije

Hotel/Restoran Bevanda je zasigurno legendarno ime u Opatiji. Smješten na samoj obali na  opatijskom Lidu, ovaj boutique hotel s pet zvjezdica nudi svojim gostima pravi luksuz za opuštanje.

Deset bogato opremljenih soba s personaliziranom uslugom, svaka nazvana po slavnim osobama koje su tijekom bogate povijesti boravile u Opatiji, te izvrsna gastro ponuda učinit će vaš boravak posebnim.

Moderan, elegantan restoran nastavak je nadaleko čuvenog restorana Bevanda, a ponosi se svojim konceptom pripremom hrane koja se temelji na onoj staroj tradicionalnoj s modernim dodirima kao osvježenjem. Koristeći  kontinentalne namirnice i svježe plodove mora spremaju  klasična i mediteranska jela dajući im jedan moderan „touch“.

Vjenčanja su idealna za 60 do 100 uzvanika, a neposredna blizina parka, kupališta Angiolina i muzeja za građansko vjenčanje te crkve Sv. Jakova čine lokaciju idealnom za ceremoniju vjenčanja. Champagne bar u sklopu restorana odlično je mjesto za welcome drink.

Neka od vjenčanja u Bevandi
Rustikalno, a mediteransko vjenčanje

Rustikalno, a mediteransko vjenčanje

Odabir lokacija za vjenčanje vrlo je važan za dobro osmišljeno vjenčanje. A kad je to spoj vjenčanja  na plaži i modernog restorana uz more, onda je to poseban izazov za dekoraciju. Sama ceremonija vjenčanja bila je na terasi starog/novog kupališta Angiolina….

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Villa Polesini – Istra

Villa Polesini – Istra

Profinjeni šarm Ville Polesini i njezinog brižljivo njegovanog vrta, smještenog pokraj samoga mora u povijesnoj jezgri Poreča, neodoljivo je okruženje za vjenčanja na otvorenom. Ova elegantna i prestižna vila za vjenčanja čarobna je nit koja će vaše vjenčanje učiniti...

Dvorac Belaj u Istri

Dvorac Belaj u Istri

Prvi susret s Dvorcem Belaj,  okruženim  zelenim vinogradima, smještenim u brežuljkastom zelenom krajoliku Istre ostavit će vas bez daha. Ovaj ladanjski dvorac iz 16.st. usred vinograda pružit će vam pitoresknu sliku koju možete usporediti s idiličnim...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *