Bevanda

Hotel/Restoran Bevanda je zasigurno legendarno ime u Opatiji. Smješten na samoj obali na  opatijskom Lidu, ovaj boutique hotel s pet zvjezdica nudi svojim gostima pravi luksuz za opuštanje.

Deset bogato opremljenih soba s personaliziranom uslugom, svaka nazvana po slavnim osobama koje su tijekom bogate povijesti boravile u Opatiji, te izvrsna gastro ponuda učinit će vaš boravak posebnim.

Moderan, elegantan restoran nastavak je nadaleko čuvenog restorana Bevanda, a ponosi se svojim konceptom pripremom hrane koja se temelji na onoj staroj tradicionalnoj s modernim dodirima kao osvježenjem. Koristeći  kontinentalne namirnice i svježe plodove mora spremaju  klasična i mediteranska jela dajući im jedan moderan „touch“.

Vjenčanja su idealna za 60 do 100 uzvanika, a neposredna blizina parka, kupališta Angiolina i muzeja za građansko vjenčanje te crkve Sv. Jakova čine lokaciju idealnom za ceremoniju vjenčanja. Champagne bar u sklopu restorana odlično je mjesto za welcome drink.

Neka od vjenčanja u Bevandi
Rustikalno, a mediteransko vjenčanje

Rustikalno, a mediteransko vjenčanje

Odabir lokacija za vjenčanje vrlo je važan za dobro osmišljeno vjenčanje. A kad je to spoj vjenčanja  na plaži i modernog restorana uz more, onda je to poseban izazov za dekoraciju. Sama ceremonija vjenčanja bila je na terasi starog/novog kupališta Angiolina….

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
7 Seas by Matija Bogdan

7 Seas by Matija Bogdan

Otok Krk je zaista jedan od dragulja na Jadranu. Poznat po svojoj raznovrsnoj ponudi koja privlači posjetitelje iz različitih dijelova svijeta, nudi prekrasne prirodne staze i dugačke šetnice, može se pohvaliti brojnim predivnim plažama, skrivenim uvalama i kristalno...

Hotel Hilton

Hotel Hilton

Hotel Hilton  smjestio se na Kostabeli (tal. costa bella-lijepa obala), zelenom predjelu grada Rijeke, poznatom po stjenovitim plažama i dugačkoj šetnici. Svojim modernim izgledom i dizajnerskim uređenjem, izranja iz gotovo netaknute prirode nudeći savršeni sklad...