Villa Magnolija

Lokacije | Villa Magnolija

Vila je smještena neposredno uz more i šetnicu, okružena bujnim parkom i visokim zelenilom. Izgrađena je 1904./1906. prema projektu bečkog arhitekta Karla Seidla, za barunicu Luise von Klein Weisenburg.

 Ova reprezentativna jednokatnica, prelijepe arhitekture sa slikovitim lođama, dekorativno izvedenim ulaznim trijemom i prostranom terasom prema moru s koje se spušta lijepo, široko stepenište savršeno je mjesto za uživanje u svečanosti vjenčanja. Prelijepi park u intimnom okruženju pruža idealnu lokaciju za bijeg od svakidašnjice i za uživanje uz svoje najbliže i najmilije prijatelje.

Prostrani park ville okružen bujnim, mirisnim zelenilom mediteranske vegetacije i otvoren pogledu na more, mjesto je za lijepe vrtne zabave za 120 osoba. Vila se za vjenčanja daje u zakup pa možete smjestiti i svoje goste u 12 dvokrevetnih soba.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Villa Polesini – Istra

Villa Polesini – Istra

Profinjeni šarm Ville Polesini i njezinog brižljivo njegovanog vrta, smještenog pokraj samoga mora u povijesnoj jezgri Poreča, neodoljivo je okruženje za vjenčanja na otvorenom. Ova elegantna i prestižna vila za vjenčanja čarobna je nit koja će vaše vjenčanje učiniti...

Dvorac Belaj u Istri

Dvorac Belaj u Istri

Prvi susret s Dvorcem Belaj,  okruženim  zelenim vinogradima, smještenim u brežuljkastom zelenom krajoliku Istre ostavit će vas bez daha. Ovaj ladanjski dvorac iz 16.st. usred vinograda pružit će vam pitoresknu sliku koju možete usporediti s idiličnim...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *