Villa Magnolija

Lokacije | Villa Magnolija

Vila je smještena neposredno uz more i šetnicu, okružena bujnim parkom i visokim zelenilom. Izgrađena je 1904./1906. prema projektu bečkog arhitekta Karla Seidla, za barunicu Luise von Klein Weisenburg.

 Ova reprezentativna jednokatnica, prelijepe arhitekture sa slikovitim lođama, dekorativno izvedenim ulaznim trijemom i prostranom terasom prema moru s koje se spušta lijepo, široko stepenište savršeno je mjesto za uživanje u svečanosti vjenčanja. Prelijepi park u intimnom okruženju pruža idealnu lokaciju za bijeg od svakidašnjice i za uživanje uz svoje najbliže i najmilije prijatelje.

Prostrani park ville okružen bujnim, mirisnim zelenilom mediteranske vegetacije i otvoren pogledu na more, mjesto je za lijepe vrtne zabave za 120 osoba. Vila se za vjenčanja daje u zakup pa možete smjestiti i svoje goste u 12 dvokrevetnih soba.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Vjenčanje na plažama

Vjenčanje na plažama

Posebno zanimljiva su vjenčanja na plažama. Preporučamo ih za vjenčanja gdje su većina uzvanika mladi ljudi. Izbor plaže kao destinacije za vjenčanje idealan je za ležerna vjenčanja. Ali takav izbor zahtjeva posebnu pripremu i dobru organizaciju! Kako bi...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *