Villa Magnolija

Vila je smještena neposredno uz more i šetnicu, okružena bujnim parkom i visokim zelenilom. Izgrađena je 1904./1906. prema projektu bečkog arhitekta Karla Seidla, za barunicu Luise von Klein Weisenburg.

 Ova reprezentativna jednokatnica, prelijepe arhitekture sa slikovitim lođama, dekorativno izvedenim ulaznim trijemom i prostranom terasom prema moru s koje se spušta lijepo, široko stepenište savršeno je mjesto za uživanje u svečanosti vjenčanja. Prelijepi park u intimnom okruženju pruža idealnu lokaciju za bijeg od svakidašnjice i za uživanje uz svoje najbliže i najmilije prijatelje.

Prostrani park ville okružen bujnim, mirisnim zelenilom mediteranske vegetacije i otvoren pogledu na more, mjesto je za lijepe vrtne zabave za 120 osoba. Vila se za vjenčanja daje u zakup pa možete smjestiti i svoje goste u 12 dvokrevetnih soba.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
7 Seas by Matija Bogdan

7 Seas by Matija Bogdan

Otok Krk je zaista jedan od dragulja na Jadranu. Poznat po svojoj raznovrsnoj ponudi koja privlači posjetitelje iz različitih dijelova svijeta, nudi prekrasne prirodne staze i dugačke šetnice, može se pohvaliti brojnim predivnim plažama, skrivenim uvalama i kristalno...

Hotel Hilton

Hotel Hilton

Hotel Hilton  smjestio se na Kostabeli (tal. costa bella-lijepa obala), zelenom predjelu grada Rijeke, poznatom po stjenovitim plažama i dugačkoj šetnici. Svojim modernim izgledom i dizajnerskim uređenjem, izranja iz gotovo netaknute prirode nudeći savršeni sklad...