Villa Magnolija

Lokacije | Villa Magnolija

Vila je smještena neposredno uz more i šetnicu, okružena bujnim parkom i visokim zelenilom. Izgrađena je 1904./1906. prema projektu bečkog arhitekta Karla Seidla, za barunicu Luise von Klein Weisenburg.

 Ova reprezentativna jednokatnica, prelijepe arhitekture sa slikovitim lođama, dekorativno izvedenim ulaznim trijemom i prostranom terasom prema moru s koje se spušta lijepo, široko stepenište savršeno je mjesto za uživanje u svečanosti vjenčanja. Prelijepi park u intimnom okruženju pruža idealnu lokaciju za bijeg od svakidašnjice i za uživanje uz svoje najbliže i najmilije prijatelje.

Prostrani park ville okružen bujnim, mirisnim zelenilom mediteranske vegetacije i otvoren pogledu na more, mjesto je za lijepe vrtne zabave za 120 osoba. Vila se za vjenčanja daje u zakup pa možete smjestiti i svoje goste u 12 dvokrevetnih soba.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Hotel Ikador

Hotel Ikador

Usred slikovite opatijske rivijere nalazi se oaza istinskog hedonizma, Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa. Za njegovo uređenje zaslužan je međunarodno priznati arhitektonski studio Artelior. Smješten je unutar parka veličine 5 tisuća kvadrata te je podzemnim...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *