Villa Irenea

Lokacije

Vile u Opatiji biseri su austrougarske arhitekture, nanizane su poput perli na njenoj morskoj obali. Jedna od njih je Villa Irenea.

Smještena uz samu šetnicu Lungomare s predivno obnovljenim raskošnim vrtom i terasom u izvornom stilu. Ova prekrasna vila  nedavno je adaptirana te joj je vraćen izvorni sjaj u neobaroknom stilu.

Villa Irenea upućuje na raskoš  i bogatstvo. Namijenjena je vrlo luksuznoj i elitnoj klijenteli, glamuroznom vjenčanju ili za excluzivan cocktail party prilikom sklapanja braka ili kraćeg okupljanja. U potpunoj privatnosti gosti mogu uživati u ljepoti vrta i vile, a fotografije s ovog luksuznog mjesta, mladencima će ostati kao nezaboravne uspomene na dan vjenčanja.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Villa Polesini – Istra

Villa Polesini – Istra

Profinjeni šarm Ville Polesini i njezinog brižljivo njegovanog vrta, smještenog pokraj samoga mora u povijesnoj jezgri Poreča, neodoljivo je okruženje za vjenčanja na otvorenom. Ova elegantna i prestižna vila za vjenčanja čarobna je nit koja će vaše vjenčanje učiniti...

Dvorac Belaj u Istri

Dvorac Belaj u Istri

Prvi susret s Dvorcem Belaj,  okruženim  zelenim vinogradima, smještenim u brežuljkastom zelenom krajoliku Istre ostavit će vas bez daha. Ovaj ladanjski dvorac iz 16.st. usred vinograda pružit će vam pitoresknu sliku koju možete usporediti s idiličnim...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *