Villa Irenea

Vile u Opatiji biseri su austrougarske arhitekture, nanizane su poput perli na njenoj morskoj obali. Jedna od njih je Villa Irenea.

Smještena uz samu šetnicu Lungomare s predivno obnovljenim raskošnim vrtom i terasom u izvornom stilu. Ova prekrasna vila  nedavno je adaptirana te joj je vraćen izvorni sjaj u neobaroknom stilu.

Villa Irenea upućuje na raskoš  i bogatstvo. Namijenjena je vrlo luksuznoj i elitnoj klijenteli, glamuroznom vjenčanju ili za excluzivan cocktail party prilikom sklapanja braka ili kraćeg okupljanja. U potpunoj privatnosti gosti mogu uživati u ljepoti vrta i vile, a fotografije s ovog luksuznog mjesta, mladencima će ostati kao nezaboravne uspomene na dan vjenčanja.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
7 Seas by Matija Bogdan

7 Seas by Matija Bogdan

Otok Krk je zaista jedan od dragulja na Jadranu. Poznat po svojoj raznovrsnoj ponudi koja privlači posjetitelje iz različitih dijelova svijeta, nudi prekrasne prirodne staze i dugačke šetnice, može se pohvaliti brojnim predivnim plažama, skrivenim uvalama i kristalno...

Hotel Hilton

Hotel Hilton

Hotel Hilton  smjestio se na Kostabeli (tal. costa bella-lijepa obala), zelenom predjelu grada Rijeke, poznatom po stjenovitim plažama i dugačkoj šetnici. Svojim modernim izgledom i dizajnerskim uređenjem, izranja iz gotovo netaknute prirode nudeći savršeni sklad...