Villa Irenea

Lokacije

Vile u Opatiji biseri su austrougarske arhitekture, nanizane su poput perli na njenoj morskoj obali. Jedna od njih je Villa Irenea.

Smještena uz samu šetnicu Lungomare s predivno obnovljenim raskošnim vrtom i terasom u izvornom stilu. Ova prekrasna vila  nedavno je adaptirana te joj je vraćen izvorni sjaj u neobaroknom stilu.

Villa Irenea upućuje na raskoš  i bogatstvo. Namijenjena je vrlo luksuznoj i elitnoj klijenteli, glamuroznom vjenčanju ili za excluzivan cocktail party prilikom sklapanja braka ili kraćeg okupljanja. U potpunoj privatnosti gosti mogu uživati u ljepoti vrta i vile, a fotografije s ovog luksuznog mjesta, mladencima će ostati kao nezaboravne uspomene na dan vjenčanja.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Elopement vjenčanja

Elopement vjenčanja

Elopement vjenčanja su idealna za parove koji žele pobjeći od tradicionalnih običaja i obaveza koji su sastavni dio klasičnih vjenčanja.  Mogu se organizirati kao građanska, u tom slučaju iziskuju sve zakonske obveze za  dogovaranje ceremonije i pripremu...

Kaštel Grobnik

Kaštel Grobnik

Kaštel Grobnik se nalazi na 466 m nadmorske visine, tik do crkve sv. Filipa i Jakova u Gradu Grobniku. Gradnja Kaštela započela je u 13. st. i tijekom godina se stalno mijenjao i osuvremenjivao. Posljednji velikaši koji su gradili na Grobniku bili su Zrinski,...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *