Čarobno vjenčanje u dvorcu

Vjenčanje u dvorcu uvijek budi romantične osjećaje, protkane čarobnim trenucima. Dvorac je savršena pozornica  za proslavu savršenog dana zbog svog prirodnog  okoliša, fascinantne povijesti, s poznatom, a opet, sofisticiranom atmosferom, s pažljivo izabranim detaljima i brigom za ugodu prema gostima. Sve su to znali Luisa i Yannick kad su izabrali dvorac Frankopan za vjenčanje.

Za ljetnog sunčanog dana gosti su se okupili na piću dobrodošlice ispred dvorca gdje su hladovinu uz stoljetna stabla pružali za tu priliku postavljeni bijeli gazibi.

Ceremonija se održala uz zapadno krilo dvorca, a mladice primorskog hrasta pružale su ugodnu hladovinu pa su gosti mogli uživati u pogledu na obred i na more. Luisa i Yannick, kako bi bili sigurni da će gostima biti ugodno na njihovom vjenčanju, osigurali su im i bijele suncobrane i lepeze.

Gosti su dalje mogli uživati u cocktailu ispred dvorca ili zaigrati neku od srednjovjekovnih igara, sve do predivnog zalaska sunca.

Proslavu vjenčanja nastavili su u atriju dvorca. Luisa i Yannick potpuno su htjeli sudjelovati u dekoraciji svog vjenčanja pa su sve detalje pažljivo izabrali. Na nama je bilo da ih složimo i ukrasimo sezonskim cvijećem, mediteranskim zelenilom i mnoštvom svjećica.

Kad je noć pala, svijeće su dodatno rasplamsale svu romantiku trenutka, obasjavajući predivan kameni atrij dvorca, rasplesane goste i sretan par Luisu i Yannicka.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Elopement vjenčanja

Elopement vjenčanja

Elopement vjenčanja su idealna za parove koji žele pobjeći od tradicionalnih običaja i obaveza koji su sastavni dio klasičnih vjenčanja.  Mogu se organizirati kao građanska, u tom slučaju iziskuju sve zakonske obveze za  dogovaranje ceremonije i pripremu...