Villa Polesini – Istra

Profinjeni šarm Ville Polesini i njezinog brižljivo njegovanog vrta, smještenog pokraj samoga mora u povijesnoj jezgri Poreča, neodoljivo je okruženje za vjenčanja na otvorenom. Ova elegantna i prestižna vila za vjenčanja čarobna je nit koja će vaše vjenčanje učiniti još posebnijim.

Ekskluzivna vila za vjenčanja u Istri s otmjenim salonima pružit će vam vrhunsku uslugu, a ljubazno osoblje pridonijet  će da vaše vjenčanje bude nezaboravan događaj za vas i vaše goste.

Svečana večera za do 250 uzvanika može se organizirati u parku vile na njegovanim travnjacima s prekrasnim pogledom na more i zalazak sunca. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, moguće je postaviti i svečani šator.

Ceremonija vjenčanja na otvorenom kao i drugi sadržaji koji će vašem vjenčanju dati raznolikost, a goste zabaviti  mogu se isplanirati u šarmantnim dijelovima vrta.

U elegantnim salonima Vile moguće je organizirati večeru za do 100 uzvanika. Mladenci imaju na raspolaganju apartman za prvu bračnu noć u Villi s pogledom na more.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
7 Seas by Matija Bogdan

7 Seas by Matija Bogdan

Otok Krk je zaista jedan od dragulja na Jadranu. Poznat po svojoj raznovrsnoj ponudi koja privlači posjetitelje iz različitih dijelova svijeta, nudi prekrasne prirodne staze i dugačke šetnice, može se pohvaliti brojnim predivnim plažama, skrivenim uvalama i kristalno...

Hotel Hilton

Hotel Hilton

Hotel Hilton  smjestio se na Kostabeli (tal. costa bella-lijepa obala), zelenom predjelu grada Rijeke, poznatom po stjenovitim plažama i dugačkoj šetnici. Svojim modernim izgledom i dizajnerskim uređenjem, izranja iz gotovo netaknute prirode nudeći savršeni sklad...