Villa Polesini – Istra

Dekoracije | Lokacije | Villa Polesini

Profinjeni šarm Ville Polesini i njezinog brižljivo njegovanog vrta, smještenog pokraj samoga mora u povijesnoj jezgri Poreča, neodoljivo je okruženje za vjenčanja na otvorenom. Ova elegantna i prestižna vila za vjenčanja čarobna je nit koja će vaše vjenčanje učiniti još posebnijim.

Ekskluzivna vila za vjenčanja u Istri s otmjenim salonima pružit će vam vrhunsku uslugu, a ljubazno osoblje pridonijet  će da vaše vjenčanje bude nezaboravan događaj za vas i vaše goste.

Svečana večera za do 250 uzvanika može se organizirati u parku vile na njegovanim travnjacima s prekrasnim pogledom na more i zalazak sunca. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, moguće je postaviti i svečani šator.

Ceremonija vjenčanja na otvorenom kao i drugi sadržaji koji će vašem vjenčanju dati raznolikost, a goste zabaviti  mogu se isplanirati u šarmantnim dijelovima vrta.

U elegantnim salonima Vile moguće je organizirati večeru za do 100 uzvanika. Mladenci imaju na raspolaganju apartman za prvu bračnu noć u Villi s pogledom na more.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Čarobno vjenčanje u dvorcu

Čarobno vjenčanje u dvorcu

Vjenčanje u dvorcu uvijek budi romantične osjećaje, protkane čarobnim trenucima. Dvorac je savršena pozornica  za proslavu savršenog dana zbog svog prirodnog  okoliša, fascinantne povijesti, s poznatom, a opet, sofisticiranom atmosferom, s pažljivo izabranim...

Reci DA u Opatiji

Reci DA u Opatiji

Kad je ljubav u pitanju, Svijet je malen. Gdje god bila ljubav, pronađeš je. Hrvoje je svoju pronašao u dalekoj Koreji, ili je ona pronašla njega. A zajedno su, Jina i Hrvoje, svoje sudbonosno da odlučili izreći u Opatiji. Prijem je bio u Villi uronjenoj u predivan...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *