Restoran Molo Longo

Lokacije

Restoran Molo longo  je svojom pozicijom u centu grada  vrlo zanimljiv. Može primiti do 100 uzvanika.  U neposrednoj je blizini matičnog ureda i crkva. Za one koji bi htjeli nešto drugačije, predlažemo ceremoniju na lukobranu. Sigurni smo da će ova drugačija, ali zanimljiva lokacija za ceremoniju oduševit vaše goste.

Molo longo je restaurant s odličnom hranom, bilo da se odlučite za riblji ili mesni menu ili njihovu kombinaciju. Ljubazno osoblje je sastavni dio njihove ponude.

Oduševit će vas pogled koji se pruža s terase restorana. A kad padne noć treptava svijetla grada uljepšat će ugođaj vašeg vjenčanje. Uz svijeće romantika je zagarantirana.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Villa Polesini – Istra

Villa Polesini – Istra

Profinjeni šarm Ville Polesini i njezinog brižljivo njegovanog vrta, smještenog pokraj samoga mora u povijesnoj jezgri Poreča, neodoljivo je okruženje za vjenčanja na otvorenom. Ova elegantna i prestižna vila za vjenčanja čarobna je nit koja će vaše vjenčanje učiniti...

Dvorac Belaj u Istri

Dvorac Belaj u Istri

Prvi susret s Dvorcem Belaj,  okruženim  zelenim vinogradima, smještenim u brežuljkastom zelenom krajoliku Istre ostavit će vas bez daha. Ovaj ladanjski dvorac iz 16.st. usred vinograda pružit će vam pitoresknu sliku koju možete usporediti s idiličnim...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *