VILE

VILE

Vile su perle u niski opatijske obale.  Prekrasni vrtovi ovih predivnih bisera arhitekture, savršeno je mjesto za romantična vjenčanja.

U potpunoj privatnosti možete uživati u njihovoj ljepoti.  Svaka vila ima svoju romantičnu priču i naći se u njima je naći se u vlastitoj romantičnoj priči.

 


Prva i jedina, smještena u najljepšem dijelu opatijskog parka, čija ljepota krasi brojne razglednice i prospekte. Dao ju je sagraditi riječki patricij Iginio Scarpa 1844. godine i nazvao je Villa Angiolina. Bio je to dokaz njegove ljubavi i bračne vjernosti. Danas je Villa Angiolina postala najljepši simbol Opatije. Smatra se da je izgradnjom vile rođen i opatijski turizam. U njoj je njezin vlasnik ugostio mnoge ugledne osobe svoga vremena, između ostalog i austrijsku caricu Marije Anne, cara Franju Josipa, Isadoru Duncan i dr.
Neka Villa Angiolina bude dokaz vaše ljubavi, recite "da" u ovom simbolu Opatije.
Ova prekrasna vila okružena bajkovito lijepim vrtom, koji se pruža sve do mora, jedan je od najšarmantnijih hotela opatijske rivijere. Izgrađena krajem 19 stoljeća i rekonstruirana klasičnim stilom bečkog arhitekta Carla Seidla. Tokom svoje bogate povijesti, poželjela je dobrodošlicu čitavom nizu članova kraljevskih obitelji, državnika i drugih ličnosti, uključujući obitelj Habsburg, Kennedy i neponovljivu Coco Chanel. Poviješću bogata vila je mjesto gdje se atmosfera prošlih vremena savršeno sjedinjuje s modernim komforom i prvoklasnom uslugom, idealna je za jedinstven i uistinu nezaboravan odmor, savršeno je mjesto za intimna vjenčanja. S njenih kamenih terasa pruža se izvanredan pogled na čitavi Kvarner i koju god lokaciju za razmjenu zavjeta, koktel zabavu ili večeru izabrate zaista ćete uživati u predivnom okruženju.
Vila je smještena neposredno uz more i šetnicu, okružena bujnim parkom i visokim zelenilom. Izgrađena je 1904./1906. prema projektu arhitekta Karla Seidla, za vlasnika Luise barunica Klein Wusenburg. Ova reprezentativa jednokatnica, prelijepe arhitekture sa slikovitim lođama, dekorativno izvedenim ulaznim trijemom i prostranom terasom prema moru s koje se spušta lijepo, široko stepenište savršeno je mjesto za uživanje u svečanosti vjenčanja. Prelijepi park u intimnom okruženju pruža idealnu lokaciju za bijeg od svakidašnjice i za uživanje uz svoje najbliže i najmilije prijatelje.


Programi koje preporučamo:
Šumski put
Luisa


PITAJ NOI DUE TEAM

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se