RESTORANI I HOTELI U OPATIJI

RESTORANI I HOTELI U OPATIJI

Za one koji vole klasiku, Opatija biser Jadrana uvijek se ponosila svojim predivnim restoranima na daleko poznatim po delicijama i blagovanju.

Opatijski restorani i hoteli smješteni su uz najljepšu šetnicu u Evropi s predivnim pogledom na biserno čisto plavo more.


OLEANDER

Četiri raskošne ville - potpuno obnovljene i rekonstruirane s novom nadogradnjom čine ovu cjelinu posebnom zbog veoma dobrog spoja modernog i klasičnog.
Dvorana Oleandar šarmantan je prostor idealan za vjenčanja za stilom. Ukoliko ste na svoju svečanost odlučili pozvati do 120 uzvanika ovo je pravo mjesto. Plesni podij moguće je obasjati prekrasnom rasvjetom duginih boja. Dodatni adut je terasa s čarobnim pogledom na Kvarnerski zaljev te luku i lučicu u kojoj se jednako lijepo ljuljuškaju moderne jahte i male ribarske barke.

WAGNER

Razmazite se luksuzom! U ovom hotelu zadržan je stil tradicije i luksuzne klasike, a potom obogaćen modernim sadržajima. Hotel je smješten neposredno uz šetnicu Lungomare, ulazi u Park Sv. Jakova i kao lepeza otvara se pogled na poznato kupalište Slatina. Za izbirljive goste izuzetne delicije služe se na prekrasnoj terasi, u welnes centru i tradicijskoj kavani. Hotel pruža obilje mogućnosti za proslavu svadbene svečanosti.
Dvorana na prvom katu s terasom i pogledom na more i park, idealna je za vjenčanja do 120 uzvanika.

ARGONAUT

Restoran Argonaut sagrađen je kao plesna dvorana nekadašnjeg hotela u kome su sačuvane freske bečkog slikara Karla Ludwiga Hassmana. Poznatog umjetnika inspirirale su legende o Argonautima, a čija je radnja vezana za Kvarnerski zaljev. One i danas, baš kao i nekad, privlače pažnju posjetilaca.

MOZART

Sagrađen krajem 19. stoljeća, ovaj atraktivan hotel s bogatom povijesću smješten je neposredno uz kupalište Slatina. Danas je to obiteljski hotel što se i vidi po pažljivo njegovanom interijeru i eksterijeru.
Njegovi secesijski balkoni prepuni su cvijeća, baš kao i lijepa kamena terasa skrivena od pogleda znatiželjnih prolaznika.

JAKOPOVA KAPICA
Restoran Sv. Jakov zrači posebnim ozračjem luksuza, raskoši i elegancije. Intiman ambijent ovog restorana nalazi se na najatraktivnoj lokaciji u samom centru Opatije. Samo zadivljujuće uređen park, dijeli ovaj restoran od benediktinske crkve Svetog Jakova iz 14. stoljeća u kojoj možete obaviti obred vjenčanja.

Osim lijepog interijera ovog fine dining restorana, za uživanje vam je na raspolaganju i jedinstvena terasa s pogledom na park. Posebnu notu daju joj spektakularne kamene arkade među kojima će se vaša vjenčana večera, pretvoriti u nezaboravno gastronomsko i emocionalno iskustvo.

Za ove prostore nudimo Vam sadržaje:
Lungomare
Al marePITAJ NOI DUE TEAM

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se