KOORDINACIJA VJENČANJA

KOORDINACIJA VJENČANJA

Povjeravanje organizacije vjenčanja provjerenom organizatoru i koordinatoru, tj. iskusnom planeru za vjenčanje znači provođenje vašeg plana, protokola i satnice - točno onako kako ste htjeli. Naša uloga kao planera za vjenčanje, je da obavljajući i preuzimajući organizaciju i koordinaciju olakšamo  i uljepšamo Vaš najljepši dan.

Doista, planer za vjenčanje ne zna ništa što i sama madenka ne bi znala ili nešto čemu ne može pristupiti na internetu. Svi mi gledamo u iste portale, blogove, Pinterest....i u njima kao i mladenke pronalazimo inspiracije za dekoraciju vjenčanja. 
Ono što ima planer za vjenčanje su godine iskustva u organizaciji i koordinaciji, viđenih propusta i uspjeha, velikih priča i rješenja za svaki izazov.
Bezbroj mogućnosti, vjenčanih stilova dekoracije za vjenčanje, nevjerojatnih tajni i ideja samo je dio njegovog znanja. Ono najbitnije je pronalazak i savršen odnos s najboljim izvođačima,  partnerima, te znanje kako  s njima sprovesti besprijekorno vjenčanje. Godine iskustva, njegovanih odnosa, sati i sati neprospavanih noći, veličanstvenih i predivnih vjenčanja koja su donijela bezbroj suza radosnica i ponosa.... to su činjenice koje ne možete naći na Pinterestu.

Mi se brinemo da uz korisne informacije, koje ćete dobiti od nas, vi uštedite vrijeme i novac te da se na vlastitom vjenčanju osjećate kao gost.
Za Vas ćemo sastaviti protokol i kreirati satnicu vjenčanja, a na sam dan vjenčanja koordinirati i provesti protokol, savršeno usklađen između svih izvođača usluga, pazeći da svaki zamišljeni vjenčani detalj bude izveden do savršenstva. Poznati su nam svi mogući trikovi za izbjegavanje  neželjenih iznenađenja i stresova te način kako i što pravodobno  učiniti za njihovo spriječavanje.
Zračite srećom i ljubavi, to je ono najvažnije i najljepše što će gosti posebno zapamtiti, prepustite nama sve brige oko planiranja i provođenja jer mi to radimo već 25 godina.


PITAJ NOI DUE TEAM

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se