Hotel Kukuriku

Kastav, pitoreskni povijesni gradić, opasan srednjovjekovnim zidinama sa kojih puca pogled na Rijeku, Opatijsku rivijeru, cijeli Kvarnerski zaljev i otoke te Istru, uzdiže se sa brdašca iznad Opatijske rivijere.

U samom središtu, na trgu Lokvina smjestio se Boutique Hotel Kukuriku. Ovaj obiteljski Hotel poznat je po izvrsnoj kuhinji, a zasluga za to pripada avangardnom pristupu i pronicljivošću glavnog kreatora i vlasnika, jednog od najboljih kuhara Nenada Kukurina. Njegov karakterističan stil i umjetnički pristup kulturi stola odredio je velik dio danas prihvaćenih smjernica u gastronomiji. Za svadbene menu ponudit će vam najfinija jela spremljena od pažljivo odabranih domaćih namirnica. Kompleksnost okusa, raskoš oblika i boja na tanjuru, senzacija su za nepce i za oči. Svadbena večera za 60 uzvanika može se prirediti u Restoranu Kukuriku ili na samom trgu  ispred Hotela. Osim svadbene večere, na Trgu Lokvina može se održati i ceremonija svadbene svečanosti ili domjenak za okupljanje gostiju prije odlaska u Crkvu koja se nalazi u neposrednoj blizini Hotela.

Boutique hotel Kukuriku za smještaj gostiju nudi 15 različito dizajniranih smještajnih jedinica -apartman, superior sobe i standard sobe. Svaka će vas soba dočekati s drugačijim raspoloženjem i ugođajem, s naglašenim izborom boja, dizajnerskim namještajem i rasvjetom. Mladenci imaju na raspolaganju posebno pripremljen apartman.

Povijesni gradić Kastav nudi nebrojene predivne lokacije za fotografiranje za stvaranje lijepih uspomena.

Sigurni smo da će mladenci i njihovi gosti uživati u zavodljivoj atmosferi grada, mediteranskoj klimi, dobroj zabavi i raskoši okusa neodoljivih delicija uz najbolja vina.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
7 Seas by Matija Bogdan

7 Seas by Matija Bogdan

Otok Krk je zaista jedan od dragulja na Jadranu. Poznat po svojoj raznovrsnoj ponudi koja privlači posjetitelje iz različitih dijelova svijeta, nudi prekrasne prirodne staze i dugačke šetnice, može se pohvaliti brojnim predivnim plažama, skrivenim uvalama i kristalno...

Hotel Hilton

Hotel Hilton

Hotel Hilton  smjestio se na Kostabeli (tal. costa bella-lijepa obala), zelenom predjelu grada Rijeke, poznatom po stjenovitim plažama i dugačkoj šetnici. Svojim modernim izgledom i dizajnerskim uređenjem, izranja iz gotovo netaknute prirode nudeći savršeni sklad...