Hotel Amabilis

Lokacije

Hotel Amabilis je luksuzni butique hotel smješten na samoj morskoj obali. Moderan dizajn interijera pružit će vam svu udobnost i osjećaj ugode za sva vaša osjetila. S njegove terase pruža se fantastičan pogled na more i otoke i stvara vam ugođaj kao da plovite na luksuznoj jahti nošeni blagim ljetnim povjetarcem. Ovaj luksuzni hotel ima vlastitu plažu i idealna je lokacija za one koji žele intimno vjenčanje uz  kristalno plavo more.

Vjenčanja se organiziraju uz maksimalnu privatnost za 100 osoba. Moguće je zakupiti svih 30 soba u hotelu pa je pogodan je za destinacijska vjenčanja.

Ceremoniju vjenčanja može se održati na jednoj od predivnih terasa ili privatnoj plaži, a pješice je moguće organizirati i crkveno vjenčanje.

Hotel s 5 zvjezdica garancija su odlične usluge i odabira hrane.

Podijeli s prijateljima:
Možda vas također zanima
Villa Polesini – Istra

Villa Polesini – Istra

Profinjeni šarm Ville Polesini i njezinog brižljivo njegovanog vrta, smještenog pokraj samoga mora u povijesnoj jezgri Poreča, neodoljivo je okruženje za vjenčanja na otvorenom. Ova elegantna i prestižna vila za vjenčanja čarobna je nit koja će vaše vjenčanje učiniti...

Dvorac Belaj u Istri

Dvorac Belaj u Istri

Prvi susret s Dvorcem Belaj,  okruženim  zelenim vinogradima, smještenim u brežuljkastom zelenom krajoliku Istre ostavit će vas bez daha. Ovaj ladanjski dvorac iz 16.st. usred vinograda pružit će vam pitoresknu sliku koju možete usporediti s idiličnim...

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *