O nama

Nakon više od dvadeset i pet godina bogatog iskustva u organizaciji vjenčanja i evenata u Opatiji,
mi u agenciji Noi due ponosimo se velikim znanjem, vrijednim preporukama i izgrađenim povjerenjem.
Uvijek s jednakim veseljem i uzbuđenjem sudjelujemo s vama u organizaciji vjenčanja, pomažemo toplim savjetom, osmišljavamo scenografiju i dekoraciju vjenčanja i s puno inicijative vam pomažemo da vaša vizija vjenčanja postane stvarna priča.

Za nas ništa nije nemoguće i svako novo vjenčanje predstavlja nam izazov jer za nas granice mašte, kreativnosti, originalnosti i inspiracije ne postoje. Osluškujemo želje mladenaca, ne namećemo svoje mišljenje već oblikujemo vjenčanje u skladu sa stilom i osjećajem za lijepo svakog para. Uvijek nas ispunjava radošću da nam je pruženo nevjerojatno povjerenje u takvim intimnim i važnim trenucima kojih ćete se sjećati cijeli život.

Pratimo svjetske trendove u modi i dizajnu, a domaće i strane parove rado uvodimo u cjelokupnu ljepotu hrvatskih pejzaža. Vile, plaže i balske dvorane skrivene su oaze ljepote koje postaju predivna scenografija najljepše ispričane priče – vaše priče. Stvoriti oduševljenje kod vas i vaših uzvanika od samog početka vjenčanja, ispuniti vaša maštanja – to je naša filozofija vjenčanja.

Sajmovi

Noi due u suradnji s Adriamediom i časopisom „Vjenčanja“ odnosno „Story vjenčanja“ organizira tradicionalni sajam u Rijeci i Opatiji koji već dva desetljeća okuplja brojne izlagače. Velik broj posjetitelja se može upoznati s najnovijim trendovima i zanimljivostima te nadahnuti novim idejama. Sajam vjenčanja je svake godine nezaobilazna adresa svih budućih mladenaca i profesionalaca.

Tisak

Arhiva


Pitaj Noi Due team