KOORDINACIJA VJENČANJA

KOORDINACIJA VJENČANJA

Povjeravanje organizacije vjenčanja provjerenom organizatoru i koordinatoru, tj iskusnom planeru za vjenčanje znači provođenje vašeg plana, protokola i satnice - točno onako kako ste htjeli.
Naša uloga kao planera za vjenčanje, je  da obavljajući i preuzimajući organizaciju i koordinaciju olakšamo  i uljepšamo Vaš najljepši dan .

Doista, planer za vjenčanje ne zna ništa što i sama madenka ne bi znala ili nešto čemu ne može pristupiti na internetu. Svi mi gledamo u iste portale, blogove, Pinterest.... i u njima kao i mladenke pronalazimo inspiracije.
Ono što ima planer za vjenčanje su godine iskustva u organizaciji i koordinaciji, viđenih propusta i uspjeha, velikih priča i rješenja za svaki izazov.
Bezbroj mogućnosti, vjenčanih stilova dekoracije za vjenčanje, nevjerojatnih tajni i ideja samo je dio njegovog znanja. Ono najbitnije je pronalazak i savršen odnos s najboljim izvođačima,  partnerima,
te znanje kako  s njima sprovesti besprijekorno vjenčanje. Godine iskustva, njegovanih odnosa, sati i sati neprospavanih noći, veličanstvenih i predivnih vjenčanja koja su donijela bezbroj suza radosnica i ponosa.... to su činjenice koje ne možete naći na Pinterestu.

Mi se brinemo da uz korisne informacije, koje ćete dobiti od nas, vi uštedite vrijeme i novac te da se na vlastitom vjenčanju osjećate kao gost.
Za Vas ćemo sastaviti protokol i kreirati satnicu vjenčanja, a na sam dan vjenčanja koordinirati i provesti protokol, savršeno usklađen između svih izvođača usluga , pazeći da svaki zamišljeni detalj bude izveden do savršenstva. Poznati su nam svi mogući trikovi za izbjegavanje  neželjenih iznenađenja i stresova te način kako i što pravodobno  učiniti za njihovo spriječavanje.
Zračite srećom i ljubavi, to je ono najvažnije i najljepše što će gosti posebno zapamtiti, prepustite nama sve brige oko planiranja i provođenja jer
mi to radimo već 25 godina.


PITAJ NOI DUE TEAM