Dekoracija vjenčanja

Dekoracija vjenčanja

Vjenčanje je izuzetan dan u životu svakog para, i bilo ono veliko ili malo, to je intimna svečanost dvoje ljudi. To je mjesto i vrijeme u kojem nešto vrijedno i vama posebno želite podijeliti s dragim ljudima. Želite da vaše vjenčanje bude dobro organizirano, estetski savršeno i ugodno druženje i zato u pripremi dajete najbolji dio sebe, svog osobnog stila. Ključ za dobro oblikovanje vjenčanja je uglavnom želja za što originalnijim i drugačije dizajniranim vjenčanjem , ali do mjere da sve bude u skladu s osjećajima za ugodu i lijepo samog para.
Na nama je da pomognemo klijentima da iznesu značenje njima važnih pojmova i da ih tako približimo uspješnom oblikovanju vjenčanja. U prvim razgovorima s mladencima želimo dobiti sliko o tipu vjenčana te stvoriti koncept koji trebamo pretvoriti u stvarnost koko bi mladenci gostima pokazali svoju duhovnost. To će sigurno ostaviti nezaboravne osjećaje i trajna sjećanja kod njih.
Velik dio tog procesa se odnosi na određivanje i oblikovanje željene atmosfere te na stvarnje raspoloženja. Ono može biti rafinirno, pa sve do blještavila, punog energije. Raspoloženje se može oblikovati, slično kiparu, samo što mi to radimo bojama, teksturom, svjetlom. Jedan od najemotivnijih trenutaka svakog dekoratera, pa tako i naš, je dolazak gostiju . To je trenutak istine. Prve reakcije su uvijek iskrene i često stojeći blizu samog ulaza, osjećamo leptiriće u trbuhu gledajući prve dojmove uzvanika.
Najveća je sreća kad osjetiš iskreno oduševljenje i uzbuđenje u ljudima. To je najveće priznanje i nagrada za mnogo uloženog truda i znanja, a nama i posebno zadovoljstvo.


PRIJE POSLIJE


Pitaj Noi Due team